Deloglasnik.si - Zaposlitev, prosta delovna mesta in karierni nasveti - Deloglasnik
deli
Tweet
deli
O Deloglasnik

Zaposlitev.net smo prenovili in posobili. Prišel je Deloglasnik.

Deloglasnik je prvi spletni portal v Sloveniji (nekdaj Zaposlitev.net) namenjen delodajalcem in iskalcem zaposlitve. Kot pionirji smo tlakovali pot zaposlitvenim portalom v Sloveniji in korenito spremenili način komunikacije med iskalci in delodajalci.

S prenovo in novimi orodji omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo in še hitrejšo odzivnost. S kreiranjem partnerskega odnosa in vpeljavo preizkušenih metod v zaposlitveni proces z nami privarčujete pri času in denarju, saj s pravimi kanali in orodji omogočamo povezovanje, združevanje in predstavitev ustreznim kandidatom (in obratno), pa najsi gre za specialista, več različnih strokovnjakov ali le pomočnika za določen čas.

Skupaj bomo dvigali stopnjo zaposlenosti, spodbujali k aktivnemu upravljanju lastnega profesionalnega razvoja in stremeli k razvoju pravilnih politik zaposlovanja ter vlaganj v človeške vire. Iskanje zaposlitve po poklicih nikoli ni bilo lažje. Vsak iskalec, ki obišče portal Deloglasnik, lahko brska po aktualnih zaposlitvenih oglasih, ki ustrezajo kriterijem iskanja. Prosta delovna mesta za vse na enem mestu.Deloglasnik - vaš most v uspešno prihodnost!

Podjetje tedna

Poslovodja salona (m/ž)

Celje

Rok za prijavo:

Prodajalec v salonu (m/ž)

Savinjska regija

Rok za prijavo:

Proizvodni delavec (m/ž)

Semič

Rok za prijavo:

Linijski vzdrževalec (m/ž)

Pomurska regija

Rok za prijavo:

Skladiščnik (m/ž)

Gorenjska regija

Rok za prijavo:

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj