Deloglasnik.si - Kuhar (m/ž) - Podčetrtek - Terme Olimia d.d.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Kuhar (m/ž)

Podčetrtek

Application deadline:

  • Terme Olimia d.d.

Naše poslanstvo v Termah Olimia je iskanje posameznikov, ki bodo našim gostom nudili izjemno storitev in osebno gostoljubje. Ljudje so jedro našega poslovanja in v središču vsega, kar počnemo.

Job description

V svojo sredino vabimo kreativne, samoiniciativne, komunikativne in dinamične sodelavce, s strastjo do kuhanja. V kolikor ste lačni in žejni novih izzivov, iščete redno zaposlitev in radi delate v kreativnem timu, se prijavite na prosto delovno mesto: Kuhar (m/ž).

Vaše naloge bodo:
- samostojna priprava in kreiranje jedi v penzionski ponudbi
- samostojna priprava jedi "a la carte"
- skrb za kakovost in ustreznost pripravljene hrane
- skrb za pravilno shranjevanje živil
- upoštevanje navodil in normativov s področja kuhinje
- čiščenje in vzdrževanje kuhinjske opreme, naprav, delovnih površin

Requirements

- delovne izkušnje na primerljivih delovnih mestih
- zaključena vsaj IV. stopnja izobrazbe
- veselje do dela timu
- pripravljenost na izmensko delo in na delo ob vikendih

V kolikor ste se prepoznali v zgornjem zapisu, ste motivirani in imate ustrezne kompetence, vas vabimo, da nas v to prepričate, ter se pridružite uspešni in pozitivni ekipi z močno vizijo. Vašo prijavo skupaj z življenjepisom oddajte preko linka za prijavo.

Veselimo se vašega zanimanja in priložnosti sodelovanja.

Professional qualification:

IV. level – Secondary professional education (3 years)

What we offer

- zaposlitev za določen čas, z željo po dolgoročnem sodelovanju
- delo v prijetnem okolju in dobre delovne pogoje
- strokovno izpolnjevanje in karierni razvoj

Novemu sodelavcu bomo poleg rednega plačila in stimulacije zagotovili tudi bogat nabor ostalih ugodnost v sklopu skupine Term Olimia.

Job type:

Temporary

Other information

Categories:

Tourism (HoReCa)

Work regions:

Savinjska

Apply
Send to friend Print

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more