Deloglasnik - Tehnolog (m/ž) - Ankaran - Geaprodukt d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Tehnolog (m/ž)

Ankaran

Application deadline:

  • Geaprodukt d.o.o.

Podjetje Geaprodukt je največji distributer svežega sadja in zelenjave v Sloveniji. Smo v intenzivni fazi rasti in širimo svoje poslovanje v Sloveniji in tudi zunaj Slovenije, zato potrebujemo dinamične osebe, ki nam bodo pri tej rasti pomagale in se skupaj z nami razvijale. Smo podjetje, ki raste, se razvija in postaja stičišče mladih, delovnih in pozitivnih ljudi. V našem podjetju zagotavljamo stabilnost poslovanja, socialno varnost zaposlenih in poskrbimo, da dela nikoli ne zmanjka. Nenehno iščemo nove in nove sodelavce, izboljšujemo delovne pogoje, izpopolnjujemo našo ekipo, ki je na pohodu do novih zmag. Veselimo se vsakega mladeniča in mladenke, ki stopi z nami v korak. Pridružite se nam! Rastite z nami!

Podjetje Geaprodukt d.o.o. je največji dobavitelj sadja in zelenjave pri nas, s svojo dolgoletno tradicijo in znanjem, pa postaja vse bolj prisoten tudi v širši regiji.

Job description

Želiš delati v dinamičnem podjetju in dejavnosti, ki nikoli ne spi in povezuje ves svet? Si vedno sanjal o tem, da postaneš del ekipe zagnanih in motiviranih ljudi, ki pišejo zgodbo o uspehu in dosegajo odlične rezultate, za katere so nagrajeni?

Tvoje delo bo obsegalo predvsem:
- sodelovanje pri proizvodnih procesih pridelave in predelave sadja in zelenjave
- sodelovanje pri uvajanju novih izdelkov na tržišče
- preverjanje kakovosti prejetega in izdanega blaga ob sodelovanju z oddelki prodaje in nabave
- sodelovanje pri pripravi in izvajanju vseh spremljevalnih postopkov (vodenje evidenc vzorcev in analiz, preverjanje kakovosti, skrb za sledljivost, HACCP evidence idr.)
- izvajanje vseh varnostnih in sanitarno-higienskih postopkov
- skrb za ustrezno izvajanje vseh tehničnih in tehnoloških procesov upoštevajoč strokovno znanje in sanitarno-higienske predpise

Requirements

Formalnosti, ki jih pričakujemo od tebe:
- najmanj 6. stopnja izobrazbe (EOK oz. 7. stopnja SOK) s področja živilske tehnologije in prehrane ali druge sorodne vrste (področje prehrane in živilstva)
- vsaj 1 leto delovnih izkušenj v živilsko-predelovalni industriji
-poznavanje dela s sodobnimi orodji informacijske tehnologije – MS Office-a, Interneta, prednost predstavlja tudi poznavanje Pantheona
- zaželeno poznavanje procesov in strojev, naprav ter druge tehnološke opreme, ki se uporablja v organiziranih obratih pridelave in predelave živil (zlasti za rezanje, pranje, sušenje in pakiranje sadja in zelenjave)
- poznavanje spremljevalnih postopkov pridelave in predelave živil (deklariranje, označevanje, izvajanje sanitarnih postopkov, vodenje evidenc)
- poznavanje zakonodaje s področja HACCP, sledljivosti blaga in področij kakovosti živil
- odgovornost za izpolnjevanje zadanih ciljev in letnih planov podjetja

Navdušil/a nas boš:
- z željo po delu v zelo dinamičnem kolektivu in željo po nenehnem učenju in napredovanju tako profesionalno kot tudi osebno
- z ambicijami, motiviranostjo, zagnanostjo, vztrajnostjo, iznajdljivostjo in samoiniciativnostjo
- s spoštljivim odnosom do hrane in do soljudi in razvitim občutkom za empatijo
- s poznavanjem sadja in zelenjave (vrste, osnovne značilnosti, načini in vrste predelave)
- z lastnostmi, ki jih pri tebi še ne poznamo, a nas boš z njimi presenetil/a

Na podlagi prijav bomo na razgovor povabili kandidate, ki bodo izkazali, da izpolnjujejo vse formalne pogoje in, da imajo resnično željo po delu na tem delovnem mestu. Zaposlili bomo kandidata, ki bo med drugim izkazoval izkušnje na takšnem ali podobnem delovnem mestu in zlasti vizijo za razvoj proizvodnje v našem podjetju.

Če si se v tem opisu prepoznal in verjameš, da lahko postaneš del podjetja z dolgoletno tradicijo in hkrati mladostno energijo ter željo po še večji rasti, pošlji svoj življenjepis in motivacijsko pismo preko portala Deloglasnik, najkasneje do 3. 2. 2021.

Professional qualification:

VI/1. Higher vocational education, VI/2. Higher professional education/ 1st Bologna level

Work experience:

1

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

What we offer

Mi bomo poskrbeli za:
- zelo dinamično delo, pozitiven kolektiv z izjemnim znanjem in izkušnjami, ki te bo mentoriral in ti nudil vso podporo, da se boš hitro vklopil v ekipo in se pri delu počutil dobro
- vsakodnevne novosti in izkušnje, ki pridejo z edinstvenim poslom, s katerim se ukvarjamo
- dobro počutje na delovnem mestu in za to, da boš na delo prihajal/a z nasmehom na obrazu, ter postal/a del naše vizije, ki jo boš tudi soustvarjal/a
- stimulativno plačilo, napredovanje in nagrajevanje zagnanega dela in s tem povezanih rezultatov

Job type:

Permanent

Other information

Fast apply
Send to friend Print

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more