Deloglasnik - Voznik / komisionar (m/ž) - Ljubljana - Geaprodukt d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Voznik / komisionar (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • Geaprodukt d.o.o.

Podjetje Geaprodukt je največji distributer svežega sadja in zelenjave v Sloveniji. Smo v intenzivni fazi rasti in širimo svoje poslovanje v Sloveniji in tudi zunaj Slovenije, zato potrebujemo dinamične osebe, ki nam bodo pri tej rasti pomagale in se skupaj z nami razvijale. Smo podjetje, ki raste, se razvija in postaja stičišče mladih, delovnih in pozitivnih ljudi. V našem podjetju zagotavljamo stabilnost poslovanja, socialno varnost zaposlenih in poskrbimo, da dela nikoli ne zmanjka. Nenehno iščemo nove in nove sodelavce, izboljšujemo delovne pogoje, izpopolnjujemo našo ekipo, ki je na pohodu do novih zmag. Veselimo se vsakega mladeniča in mladenke, ki stopi z nami v korak. Pridružite se nam! Rastite z nami!

Job description

Iščeš stabilno in dolgoročno zaposlitev? Si želiš spoznati mednarodno dejavnost, ki nikoli ne spi? Si zanesljiv, marljiv, vztrajen in pripravljen na vsakodnevne izzive? Če si odgovoril pritrdilno in iščeš zaposlitev v podjetju, kjer se boš dobro počutil, potem se pridruži naši ekipi!

Tvoje delo pa bo obsegalo predvsem:
- prevzem in skladiščenje blaga
- priprava blaga za odpremo
- razporejanje blaga po skladišču
- prevoz blaga

Requirements

V našem največjem poslovnem centru iščemo zagnane in delovne voznike/komisionarje. Če imaš:
- zaključeno vsaj osnovnošolsko izobrazbo
- dobro fizično kondicijo
- željo po dolgoročni zaposlitvi
- veščine, kot so komunikativnost, iznajdljivost in pozitivna naravnanost
- vozniški izpit B kategorije

...si pravi za nas!

Če si se našel v opisu, te vabimo, da se nam predstaviš tako, da preko portala Deloglasnik oddaš vlogo z življenjepisom, najkasneje do 3. 2. 2021. Izkušnje z delom v skladišču niso pogoj, lahko pa predstavljajo prednost!

Professional qualification:

II. level – Completed elementary school, III. level – Secondary vocational education (2 years), IV. level – Secondary professional education (3 years)

Driving category:

B

What we offer

Mi ti ponujamo delo v dveh izmenah v pozitivnem kolektivu, redno in stimulativno plačilo z nagrajevanjem dobrih rezultatov in pozitivno delovno okolje.

Job type:

Permanent

Fast apply
Send to friend Print

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more