Deloglasnik - Študentski pripravnik v službi Analitike (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Študentski pripravnik v službi Analitike (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Študentsko pripravništvo v službi Analitike (m/ž)

Odločitve, ki temeljijo na podatkih predstavljajo jedro digitalizacije in avtomatizacije naših poslovnih procesov. Različne tehnike, napredni algoritmi, nadzorovani in nenadzorovani modeli strojnega učenja med drugim najbolje opisujejo naše napredne analitične time.

Z uporabo najsodobnejših tehnologij, ki temeljijo na podatkih, vlagamo v analitiko, predvsem tržno in portfeljsko, obenem pa iščemo priložnosti na obstoječih in novih trgih. Te zanima, kako bo umetna inteligenca v prihodnosti povečala našo učinkovitost in si pripravljen/-a na spoznavanje zabavnega sveta podatkovne znanosti in njenih aplikacij v GEN-I?

Si pripravljen na veliko novih izzivov, navdihujočih projektov, inovativnih tehnologij in prvovrstno ekipo? Pridruži se nam in skupaj z nami soustvarjaj zeleno prihodnost!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje. 

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana

 

Tvoji izzivi:

 • ustvarjali jih bomo skupaj, tako kot ustvarjamo zeleno prihodnost,
 • predvsem zanimivi projekti, ki bodo prevetrili tvoje misli!

Naša pričakovanja:

 • imaš študentski status,
 • si študent/-ka višjih letnikov ali absolvent/-ka
 • te odlikuje visoka stopnja natančnosti in odgovornosti
 • te ženeta radovednost in želja po učenju
 • si proaktiven/-na in stremiš k spremembam
 • imaš visoko željo po dinamičnem okolju
 • si pripravljen pridobivanja vsebinskega znanja na področju analitike
 • si komunikativen/-na in ti ustreza delo v timih

Nudimo ti:

 • soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodornim, mladim in zavzetim kolektivom
 • strokovni in osebni razvoj, podprt z izobraževanji in mentorskimi programi
 • delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju
 • neomejene količine kave in sadja na delovnem mestu

Ob prijavi oddaj svoj življenjepis in motivacijsko pismo v slovenščini in angleščini preko povezave za prijavo do vključno 05/17/2021

Apply
Send to friend Print

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more