Deloglasnik - Študentski pripravnik v službi IT (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Študentski pripravnik v službi IT (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Študentsko pripravništvo v službi IT (m/ž)

Verjameš da je podjetje z digitalno prihodnostjo pravi naslov zate? Svoje izkušnje boš pri nas tekom študentskega pripravništva v službi IT lahko obogatil/a na področjih spremljanja in vzdrževanja računalniških sistemov podjetja, nameščanj in konfiguracij programske opreme ter reševanja tehničnih težav.

Kaj pa sploh dela IT podpora v energetskem podjetju?

Naša IT podpora zagotavlja, da celotno podjetje deluje nemoteno, medtem ko naše druge ekipe za razvoj IT sodelujejo pri razvoju novega portala za stranke, razvijanju spletnih in mobilnih aplikacij, digitalizaciji poslovnih procesov z orodji kot so CRM, RP in ETRM, IoT in delajo na več razburljivih projektih hkrati. Ne bojijo se iskati in preizkušati novih tehnologij, storitve v oblaku jim niso tuje in govorijo različne jezike (C#, Javascript, Python, …) in z uporabo pristopov DevOps hitreje in bolj efektivno dosežejo svoje cilje.

Si pripravljen na GEN-I-alno sodelovanje - navdihujoče projekte, nove tehnologije in prvovrstno ekipo?

Pridruži se nam!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana

 

Tvoji izzivi:

 • ustvarjali jih bomo skupaj, tako kot ustvarjamo zeleno prihodnost,
 • predvsem zanimivi projekti, ki bodo prevetrili tvoje misli!

Zahteve:

 • imaš študentski status
 • si študent/-ka višjih letnikov ali absolvent/-ka
 • te odlikuje visoka stopnja natančnosti in odgovornosti
 • te ženeta radovednost in želja po učenju
 • si proaktiven/-na in stremiš k spremembam
 • imaš visoko željo po dinamičnem okolju
 • si pripravljen pridobivanja vsebinskega znanja na področju analitike
 • si komunikativen/-na in ti ustreza delo v timih

Nudimo ti:

 • soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodornim, mladim in zavzetim kolektivom
 • strokovni in osebni razvoj
 • delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju
 • neomejene količine kave in sadja na delovnem mestu

Ob prijavi oddaj svoj življenjepis in motivacijsko pismo v slovenščini in angleščini preko povezave za prijavo do vključno 05/17/2021

Apply
Send to friend Print

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more