Deloglasnik - Poslovni analitik / projektni vodja / QA (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Poslovni analitik / projektni vodja / QA (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Poslovni analitik / projektni vodja / QA (m/ž)

Verjameš, da je digitalna preobrazba veliko več kot zgolj nove IT rešitve? Želiš pomembno prispevati k prenovi in digitalizaciji trgovanja in prodaje energentov? V ekipi iščemo več sodelavcev ali sodelavk, ki jih veseli področje analiziranja in optimizacije poslovnih procesov, sodelovanje pri razvoju in uvajanju informacijskih rešitev, njihovo uvajanje med uporabnike. Če imaš še izkušnje s projektnim vodenjem v IT, bomo tvojih znanj in lastnosti enako veseli! Hkrati pa razvijamo področje avtomatiziranega testiranja, zato vabimo kandidate z znanjem na tem področju k soustvarjanju naših zgodb.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Podjetje širi svoj obseg poslovanj, vstopa na nove trge, pri tem pa se povečujejo potrebe po razvoju informacijskih rešitev, ki bodo tovrstne širitve in rast podprle. Pri tem je ključno pridobivanje novih ambicioznih kadrov, ki že imajo specifična znanja ali pa se želijo priključiti ekipi, znotraj katere bodo svoje talente razvili in postali strokovnjaki. Vse, ki se nam želite na naši poti v boljšo prihodnost pridružiti, vabimo, da postanete del ekipe. Ki išče odgovorne, znanja in razvoja željne člane, ki bodo z ekipo dosegali cilje v prijetnem delovnem okolju.

Lokacija dela: Ljubljana

 

Izzivi na področju ekipe:

 • analiziranje in aktivna soudeležba pri prenovi poslovnih procesov na področju delovanja GEN-I,
 • sodelovanje z internimi naročniki ter drugimi vsebinskimi sogovorniki pri zasnovi poslovnih in informacijskih rešitev,
 • priprava funkcionalnih zahtev pri razvoju IT rešitev,
 • zagotavljanje visoke kvalitete informacijskih rešitev uporabnikom,
 • sodelovanje pri uvajanju in upravljanju sprememb ter usposabljanju uporabnikov,
 • priprava avtomatiziranih testov,
 • vodenje projektov.

Naša pričakovanja:

 • zaključena vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske, naravoslovne ali tehnične smeri,
 • si začetnik ali izkušen poslovni analitik ali projektni vodja ali si vešč avtomatiziranega testiranja (z veseljem te bomo povabili k sodelovanju in našli vsebine dela ter projekte, zanimive zate, saj je prostih več delovnih mest),
 • poznavanja osnov prenove poslovnih procesov in poslovne analize ter projektnega vodenja,
 • imaš analitičen pristop k reševanju izzivov,
 • pripravljenost pridobivanja vsebinskega znanja na področju energetike,
 • natančnost, komunikativnost, timsko delo in aktiven prispevek k doseganju skupnih ciljev,
 • aktivno znanje angleškega jezika.

Ponujamo ti:

 • soustvarjanje zelene energetske transformacije s prodornim, mladim in zavzetim kolektivom,
 • strokovni in osebni razvoj, podprt z izobraževanji in mentorskimi programi,
 • delo v inovativnem energetskem podjetju in dinamičnem mednarodnem okolju,
 • članstvo v aktivnem športnem društvu z 18 različnimi sekcijami, ki ponuja druženje z več kot 270 aktivnimi člani.
 

Rok prijave do vključno: 01/27/2022.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Apply
Send to friend Print

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more