Deloglasnik - Sodelavec za upravljanje s poslovnimi odnosi in pogodbami (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Sodelavec za upravljanje s poslovnimi odnosi in pogodbami (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Sodelavec za upravljanje s poslovnimi odnosi in pogodbami (m/ž)

Imaš željo po pridobivanju novih znanj in se dobro znajdeš v situacijah, ki zahtevajo hitre miselne preskoke med različnimi projekti in posli? Če meniš, da bi se dobro znašel/-la v ekipi oddelka za upravljanje s poslovnimi odnosi in pogodbami, ki je odgovorna za nekatere ključne korake v življenjskem ciklu posameznih poslov in tesno sodeluje ter koordinira aktivnosti z različnimi službami znotraj skupine (pravna služba, služba za upravljanje s tveganji, služba za operativo trgovanja, itd.), se nam pridruži.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana

 

Tvoji izzivi:

 • koordinacija in vzpostavitve odnosa z novimi poslovnimi partnerji na področju trgovanja Skupine GEN-I,
 • izvajanje kontinuirane komunikacije s poslovnimi partnerji vezane na sodelovanje z GEN-I,
 • komunikacija s pisarnami Skupine GEN-I v tujini,
 • sodelovanje pri izvajanju strateških projektov, povezanih z razvojem novih produktov na ravni Skupine GEN-I,
 • priprava in koordinacija postopkov in pogodb nestandardnih poslov v okviru bilateralnega trgovanja z električno energijo in zemeljskim plinom,
 • koordinacija procesov in priprava dokumentacije v okviru sodelovanja Skupine GEN-I na mednarodnih razpisih za nakup in prodajo električne energije in zemeljskega plina.

Naša pričakovanja:

 • zmožnost odzivanja v kratkih časovnih rokih,
 • veščine učinkovite organizacije,
 • natančnost pri pripravi/izpolnjevanju dokumentacije (za razpise) in pogodb,
 • visoko razvite komunikacijske spretnosti, posebej pisno izražanje in smisel za pisanje dopisov/korporativnih besedil/poročil,
 • visoka stopnja kakovosti pisnega izražanja v angleškem jeziku, znanje drugih jezikov je prednost,
 • energičnost in samoiniciativnost, ki se kaže v želji po pridobivanju novega znanja, posebej za kandidate, ki nimajo predznanja s področja energetike,
 • vsaj VI. raven izobrazbe družboslovne ali ekonomske smeri,
 • ob prijavi v motivacijskem pismu kandidate prosimo, da upoštevajo opisane zahteve in predstavljene izzive.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 09/30/2023

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Apply
Send to friend Print

Compare your salary

Average salary in category
Economy, Finance and Accounting amounts to 1,930.36 EUR.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more