Deloglasnik - Upravljalec tržnih tveganj (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Upravljalec tržnih tveganj (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Upravljalec tržnih tveganj (m/ž)

Te zanima področje obvladovanja tveganj v energetiki? Te navdušuje analitičen pogled na dogajanje na trgu z energenti in učinki upravljanja portfeljev na tveganja? Te veseli delo s podatkovnimi bazami, razvoj analitičnih modelov, orodij in nadgradnja procesov obvladovanja tveganj? Ti je pomembno delo v ekipi strokovnjakov, osebnostna rast in pridobivanje strokovnega znanja in izkušenj? Iščeš karierno priložnost v podjetju z visoko delovno kulturo, vpetem v širši evropski energetski prostor? Za izkušnje s področja trgovanja z energenti si na pravem mestu. Dobrodošli tako začetniki kot že izkušeni profili

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni viri, obnovljivi viri energije, elektro mobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem, ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in s še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana.

Tvoji izzivi:

  • Spremljanje razvoja trga in aktivnosti trgovcev in upravljavcev portfeljev,
  • identifikacija tveganj in komunikacija s trgovci in upravljavci portfeljev o tveganjih,
  • priprava podatkovnih analiz, modelov, orodij in poročil na temo tveganj v podporo upravljavcem portfeljev,
  • predlogi za izboljšave modelov in procesov obvladovanja tveganj,
  • sodelovanje s trgovci, upravljavci portfeljev, zakladništvom, financami, kontrolingom, analitiko in drugimi podpornimi službami z namenom vsebinske dopolnitve modelov in orodij.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj VI. raven izobrazbe naravoslovne (FMF, FS, FE, ..) ali tehnične smeri (FRI, ..),
  • logično-analitične sposobnosti, sposobnost reševanja analitičnih matematičnih problemov,
  • poznavanje vsaj enega programskega jezika (npr. Python) in osnovno poznavanje relacijskih podatkovnih baz,
  • visoka motiviranost, komunikativnost in želja po timskem delu,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 10/01/2023

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem jeziku prek povezave za prijavo.

Apply
Send to friend Print

Compare your salary

Average salary in category
Marketing, PR and Media amounts to 1,807.36 EUR.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more