Deloglasnik - Sodelavec za poslovni kontroling (m/ž) - Ljubljana, Nova Gorica - GEN-I, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Sodelavec za poslovni kontroling (m/ž)

Ljubljana, Nova Gorica

Application deadline:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Sodelavec za poslovni kontroling (m/ž)

Si analitičen tip osebe in ti leži delo s podatki ter številkami? Te veseli področje financ in računovodstva, analiziranja in priprave podatkov, priprava poročil in sodelovanje pri razvoju in uvajanju informacijskih rešitev? Pridruži se naši ekipi v GEN-I!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana, Nova Gorica

 

Tvoji izzivi:

  • Izdelava poročil o poslovnem rezultatu za poročanje vodstvu,
  • dnevna analiza sprememb poslovnega rezultata ter analiza morebitnih odmikov,
  • sodelovanje pri optimizaciji poročil in procesov,
  • sodelovanje pri projektih s področja delovanja oddelka.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske, naravoslovne ali tehnične usmeritve ali absolventski staž/študij v zaključnem letniku,
  • dobro znanje orodja Excel,
  • analitično in kritično razmišljanje in interes za delo s podatki,
  • proaktivnost, radovednost, odgovornost in želja po osvajanju novih vsebinskih in tehničnih znanj,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 10/08/2023

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Apply
Send to friend Print

Compare your salary

Average salary in category
Administration amounts to 1,477.14 EUR.

Find the salary for the desired position according to your qualifications!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more