Deloglasnik - HERCUL - Brezplačno Deloglasnikovo orodje za selekcijski postopek
Share
Tweet
Share
Send to friend

HERCUL - Brezplačno Deloglasnikovo orodje za selekcijski postopek

Current topics

  • Neformalno izobraževanje in usposabljanje Neformalno izobraževanje in usposabljanje

    Na ministrstvu za kohezijo in regionalni razvoj so odobrili evropska sredstva, namenjena projektu z imenom Neformalno izobraževanje in usposabljanje (NIU+).

  • Iskani poklici v letu 2024 Iskani poklici v letu 2024

    Zavod za zaposlovanje Republike Slovenije je izvedel raziskavo Poklicni barometer in napovedal, kateri poklici bodo v pomanjkanju v tem letu.

  • Deficitarni poklici in štipendije zanje Deficitarni poklici in štipendije zanje

    Deficitarni poklici so tisti, za katere na trgu dela primanjkuje usposobljenih delavcev, kljub povpraševanju po njihovih veščinah. Pomanjkanje kadra v teh poklicih lahko vpliva na gospodarstvo in različne sektorje.

  • Študentje in dijaki: Nov znesek minimalne urne postavke! Študentje in dijaki: Nov znesek minimalne urne postavke!

    Ministrstvo za delo družino, socialne zadeve in enake možnosti je v Uradni list objavilo nov znesek najnižje urne postavke za začasno in občasno delo dijakov in študentov oziroma (na kratko) za študentsko delo.

  • 24. januar: Mednarodni dan izobraževanja 24. januar: Mednarodni dan izobraževanja

    Iz dneva v dan smo vedno bolj ozaveščeni o tem, kako pomembno je nenehno izobraževanje. Prav tako pa predstavlja izobraževanje temeljno človekovo pravico. Zato je leta 2018 je Generalna skupščina Združenih narodov razglasila 24. januar kot Mednarodni dan izobraževanja.

  • Vstopnica do boljše kariere: Začel se je Regionalni zaposlitveni sejem! Vstopnica do boljše kariere: Začel se je Regionalni zaposlitveni sejem!

    Obiščite največji spletni zaposlitveni sejem v Sloveniji in v regiji, ki bo potekal do 31. oktobra, »prečekirajte« pestro ponudbo del in poiščite tisto, ki vam ustreza.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more