Deloglasnik - Pred zaposlitvenim razgovorom: Lastnosti, ki so pri delodajalcih najbolj cenjene
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Pred zaposlitvenim razgovorom: Lastnosti, ki so pri delodajalcih najbolj cenjene

Vaše izkušnje

 • Poteza je vaša! Poteza je vaša!

  Kakšne spremembe in ovire vas čakajo na prehodu iz zaposlitve za določen v nedoločen čas? Preberite si s klikom na članek.

 • Zaradi objav na socialnih omrežji nisem dobil službe! Zaradi objav na socialnih omrežji nisem dobil službe!

  Članek opisuje vlogo socialnih omrežij v času iskanja službe. Kako vaša pristnost na socialnih omrežjih vpliva na možnosti za zaposlitev? Katera so osnovna pravila, ki se jih je potrebno držati?

 • Vzela sem si eno leto pavze od službe in spremenila svoje življenje! Zdaj sem srečna, kot še nikoli prej v življenju! Vzela sem si eno leto pavze od službe in spremenila svoje življenje! Zdaj sem srečna, kot še nikoli prej v življenju!

  Pavziranje? Ne, ni samo za študente! Preberite si zgodbo kako se je Caroline Harper sredi 40-ih nenadoma znašla brez zaposlitve in se odločila, da bo si bo vzela eno leto "paveze". Kakšne so bile posledice? Kje je Caroline zdaj?

 • Moja nova služba ni to, kar sem pričakoval/a? Moja nova služba ni to, kar sem pričakoval/a?

  Kako preveriti ali smo s svojo novo službo resnično nezadovoljni ali nas daje samo začetna nesigurnost?

 • Kako zares pomemben je zunanji videz? Kako zares pomemben je zunanji videz?

  Vsak, ki se vsaj malo potrudi, lahko pusti dober vtis, se je s sodelovanji s svetno priznanimi podjetji prepričal Harry Beckwith, avtor knjige Prodajati nevidno. Je svetovalec podjetjem kot so Microsoft, ServiceMaster, ADP, Merck, Hewlett Packard, and State Farm. V svoji knjigi trdi, da je v digitalnem svetu vedno večji poudarek na vizualnem in da smo do slednjega vedno bolj kritični. Poudarja, da predvsem v poslovnem svetu, v katerega nas je večina bolj ali manj vpletenih. Vedno več ljudi na podlagi vizualne podobe ustvari hitre, površne, a žal precej pomembne odločitve, ki vplivajo na nadaljnje sodelovanje.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj