Deloglasnik - Vse, kar morate vedeti o trgu dela in kako izstopati na njem
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Vse, kar morate vedeti o trgu dela in kako izstopati na njem

Moje delo

 • Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet? Digitalizacija: Zakaj je pomembno uporabljati svetovni splet?

  Vsi dobro vemo, da je razlog za uspeh in obstoj podjetja izključno ekonomski. Da pa je podjetje res uspešno, se moramo držati zastavljenih strategij, s katerimi dosegamo zastavljene cilje. Pri tem ne smemo pozabiti na marketinške pristope, ki bodo okrepili odnose z javnostmi.

 • Kako zgraditi uspešno blagovno znamko? Kako zgraditi uspešno blagovno znamko?

  Javna podoba blagovne znamke se gradi na podlagi lastnih dejanj. Da boste v tem uspešni, vam predstavljamo sedem dejstev, ki jih morate vedeti o pomembnosti ugleda blagovne znamke.

 • Skrivnosti vodenja ekip na daljavo Skrivnosti vodenja ekip na daljavo

  V Sloveniji delo na daljavo do začetka pandemije ni bilo precej razširjeno. Način dela se je od takrat zelo spremenil, saj so številna podjetja tudi po koncu »lockdowna« nadaljevala z delom od doma ali pa ga le delno ohranila.

 • Kako pridobiti več sledilcev na svojem poslovnem profilu Instagrama Kako pridobiti več sledilcev na svojem poslovnem profilu Instagrama

  S poslovnimi profili na Instagramu se vedno bolj razvija tudi trženje. Za uspešno rast podjetja obstaja kar nekaj strategij, ki pripomorejo k bolj učinkoviti pridobitvi novih sledilcev.

 • Kako se v domači pisarni počutijo delodajalci? Kako se v domači pisarni počutijo delodajalci?

  Na začetku pandemije koronavirusa so na Harvardu izvedli študijo, ki je pokazala, da ima 40 % menedžerjev težave z vodenjem zaposlenih na drugi lokaciji, 41 % jih je priznalo, da delavce težko ohranjajo motivirane, z vidika zaposlenih pa jih le 40 % meni, da imajo pri delu od doma ustrezno podporo vodstva.

 • Nasveti podjetnikom iz priljubljene serije Shark Tank Nasveti podjetnikom iz priljubljene serije Shark Tank

  Vsak, ki si želi postati uspešen podjetnik, se lahko zgleduje po znanih dobrih primerih. Tako ne gre zanemariti niti Marka Cubana, sodnika v seriji Shark Tank. Poglejmo si njegove nasvete.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj