Deloglasnik - Bled Strategic Forum 2019 in digitalna transformacija
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Bled Strategic Forum 2019 in digitalna transformacija

Novice

 • Manj dela! Manj problemov! Manj dela! Manj problemov!

  Kako lahko krajši delovni čas pripomore tako k zmanjšanju nesreč, boju proti podnebnim spremembam, enakopravnosti spolov in še več.

 • Kaj prinaša novo 5G mobilno omrežje? Kaj prinaša novo 5G mobilno omrežje?

  Novo omrežje 5G prinaša nove priložnosti za tehnološki razvoj. Na drugi strani pa države po evropskih prestolnicah poročajo o številnih potencialnih zdravstvenih tveganjih. Kakšno pa je stališče do 5G omrežja v Sloveniji?

 • Adria Airways - o stečaju in kdo je profitiral z odpovedanimi leti Adria Airways - o stečaju in kdo je profitiral z odpovedanimi leti

  Odgovor na vprašanje o tem ali bo Adria Airways šla v stečaj ali ne je končno znan. Razkrivamo pa tudi kdo je imel od odpovedi letov Adrie Airways še največ koristi? Več si preberite v članku.

 • Apple je vložil zahtevo za registracijo znamke “Slofie” Apple je vložil zahtevo za registracijo znamke “Slofie”

  Ker je v ZDA danes v prodajo stopil novi iPhone 11 smo vam v luči tega “dogodka”pripravili zanimivo novico o novi Apple senzaciji “SLOFIE”

 • Poklici prihodnosti Poklici prihodnosti

  Za vas smo pripravili seznam poklicev oz. delovnih mest za katere se predvideva, da bodo bili v prihodnosti v visokem povpraševanju. Verjamete, da je eden izmed takšnih delovnih mest potiskač ljudi v vlak ali nadomestni človek, ki stoji v vrsti?

 • Kakšne so posledice neenakosti plač med moškimi in ženskami? Kakšne so posledice neenakosti plač med moškimi in ženskami?

  Neenakosti med moškimi in ženskami v Sloveniji je še vedno močno prisotna ter aktualna tema, ki nosi obširne socio-ekonomske posledice za žensko populacijo.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj