Deloglasnik - SLOVENIJA – stopnja konkurenčnosti in družbene blaginje 2019
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

SLOVENIJA – stopnja konkurenčnosti in družbene blaginje 2019

Zanimivosti

 • Manj dela! Manj problemov! Manj dela! Manj problemov!

  Kako lahko krajši delovni čas pripomore tako k zmanjšanju nesreč, boju proti podnebnim spremembam, enakopravnosti spolov in še več.

 • Plandela - predstavljamo novo spletno orodje Plandela - predstavljamo novo spletno orodje

  Plandela.si je spletna aplikacija za planiranje, registracijo in obračun delovnega časa. Kako vam lahko pomaga pri vašem poslovanju si preberite s klikom na članek.

 • Adria Airways - o stečaju in kdo je profitiral z odpovedanimi leti Adria Airways - o stečaju in kdo je profitiral z odpovedanimi leti

  Odgovor na vprašanje o tem ali bo Adria Airways šla v stečaj ali ne je končno znan. Razkrivamo pa tudi kdo je imel od odpovedi letov Adrie Airways še največ koristi? Več si preberite v članku.

 • Apple je vložil zahtevo za registracijo znamke “Slofie” Apple je vložil zahtevo za registracijo znamke “Slofie”

  Ker je v ZDA danes v prodajo stopil novi iPhone 11 smo vam v luči tega “dogodka”pripravili zanimivo novico o novi Apple senzaciji “SLOFIE”

 • Poklici prihodnosti Poklici prihodnosti

  Za vas smo pripravili seznam poklicev oz. delovnih mest za katere se predvideva, da bodo bili v prihodnosti v visokem povpraševanju. Verjamete, da je eden izmed takšnih delovnih mest potiskač ljudi v vlak ali nadomestni človek, ki stoji v vrsti?

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj