Prosta delovna mesta, zaposlitev in karierni nasveti | Deloglasnik
deli
Tweet
deli
O Deloglasnik

Prosta delovna mesta vas čakajo. Največja ponudba zaposlitev. Vse za iskalce zaposlitve.

Deloglasnik je prvi spletni portal v Sloveniji namenjen delodajalcem in iskalcem zaposlitve.



Z vedno novimi orodji omogočamo še boljšo uporabniško izkušnjo in še hitrejšo odzivnost. S kreiranjem partnerskega odnosa in vpeljavo preizkušenih metod v zaposlitveni proces z nami privarčujete pri času in denarju, saj s pravimi kanali in orodji omogočamo povezovanje, združevanje in predstavitev ustreznim kandidatom (in obratno), pa najsi gre za specialista, več različnih strokovnjakov ali le pomočnika za določen čas.



Skupaj bomo dvigali stopnjo zaposlenosti, spodbujali k aktivnemu upravljanju lastnega profesionalnega razvoja in stremeli k razvoju pravilnih politik zaposlovanja ter vlaganj v človeške vire. Iskanje zaposlitve po poklicih nikoli ni bilo lažje. Vsak iskalec, ki išče zaposlitev, lahko brska po različnih iskalnih kriterijih. Prosta delovna mesta za vsakogar na enem mestu. Prav tako najdete na strani zaposlitve iz celotne Slovenije in tudi izven naših meja.



Kakšna prosta delovna mesta imamo?



Pri nas najdete zelo pestra delovna mesta s povsem različnimi zahtevami glede izobrazbe, pogojev dela in lokacije. Pri tem vam zelo pomagajo naša povsem brezplačna orodja. Za koriščenje le teh se morate registrirati v sistem. Ob tem vam tudi priporočamo pregled naših nasvetov, kjer ne pokrivamo samo postopka iskanja zaposlitve, temveč tudi polno drugih vsebin, kot na primer Kdaj zamenjati službo, Kako se pogajati o dvigu plače, Nasveti odvetnika in tako naprej.



Deloglasnik - vse za zaposlitve na enem mestu!

Priporočena dela

DeloLovec ti priporoča!

Podjetje tedna

Serviser HP Indigo tiskarskih strojev (m/ž)

Celje

Rok za prijavo:

Podjetje tedna

Več

Deloglasnik – samo za vas! Prosta delovna mesta iz celotne Slovenije

Kakšna prosta delovna mesta imamo?

Pri nas najdete zelo pestra delovna mesta s povsem različnimi zahtevami glede izobrazbe, pogojev dela in lokacije. Na spletni strani imamo zaposlitve iz celotne Slovenije in tudi zaposlitve izven naših meja. Pri tem vam zelo pomagajo naša povsem brezplačna orodja. Za koriščenje le teh se morate registrirati v sistem. Ob tem vam tudi priporočamo pregled naših nasvetov, kjer ne pokrivamo samo postopka iskanja zaposlitve, temveč tudi polno drugih vsebin, kot na primer Kdaj zamenjati službo, Kako se pogajati o dvigu plače, Nasveti odvetnika in tako naprej.

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj