Deloglasnik - KIG D.D.
deli
Tweet
deli

KIG D.D.

  • Naslov: ZAGORICA 018, 1292

Podjetje KIG je bilo ustanovljeno leta 1948 z glavnim ciljem, da bi proizvajalo funkcionalne kovinske izdelke. Leta 1961 je podjetje začelo proizvajati registrske tablice za vozila za takratno SR Slovenijo, ki je bila del nekdanje Jugoslavije. Vse do danes je ostala proizvodnja in dobava registrskih tablic za avtomobile temelj KIG-ovega poslovanja. Druge proizvodne linije iz lahke pločevine in cevi so se razvijale skozi različna obdobja v zgodovini podjetja, zlasti v soodvisnosti od zahtev na trgu. Danes je podjetje prepoznavno po kovinskih rešitvah za opremo objektov (hoteli, trgovine, drugi javni prostori), vse bolj pa se uveljavlja tudi na področju prometnih rešitev.

KIG se od svojih konkurentov razlikuje z jasno vizijo in občutkom za odgovornost do svojih zaposlenih, kupcev, dobaviteljev, lastnikov in podjetja kot celote.

Naše vrednote so:

  • Zavezanost k uresničevanju ciljev ob upoštevanju trajnostnih principov poslovanja
  • transparentnost in doslednost
  • sodelovanje in timsko delo ob spoštovanju posameznika
  • profesionalnost in strokovna odličnost

KAJ PONUJAMO SVOJIM ZAPOSLENIM

Urejeno delovno okolje in zadovoljni zaposleni so naša stalna skrb. Vsakega zaposlenega obravnavamo individualno, mu dajemo priložnost za karierni in osebni razvoj, skrbimo za varno delovno okolje in ga spodbujamo k zdravemu življenjskemu slogu. Individualni pristop imamo tudi na področju plač in nagrajevanja, saj se zavedamo, da je prepoznavanje strokovnosti, inovativnosti in posebnih dosežkov zaposlenega bistvenega pomena. Zaposlenega na njegovi poti usmerjamo s komuniciranjem, tako neposredno na delovnem mestu, na letnem razgovoru, kot tudi z dinamičnim sistemom nagrajevanja.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV

Pričakujemo aktivno zavzete in kreativne ljudi, ki so zavezani k uresničevanju ciljev. Ljudi, ki so profesionalni in strokovni, ki znajo sodelovati in delati v timu, spoštujejo sebe, sočloveka in okolje. So pošteni in delujejo pregledno.

Za nas so vedno zanimivi naslednji profili:

  • Strojni inženirji, strojni tehniki in obdelovalci kovin
  • MIG, MAG in TIG varilci
  • Operaterji na CNC strojih
  • Polirci in brusilci kovin

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj