Deloglasnik - MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.
deli
Tweet
deli

MAHLE Electric Drives Slovenija d.o.o.

  • Naslov: Polje 15, 5290 Šempeter pri Gorici

Lokacija dela: Ljubljana, Maribor ali Šempeter pri Novi Gorici

Vse od leta 1920 smo revolucionarji "človeškega gibanja". Kot vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, pa tudi kot tehnološka gonilna sila za mobilnost prihodnosti skupina MAHLE deluje na več kot 160 lokacijah po svetu.

Z našim znanjem in inovativnostjo na področju motornih sistemov in sestavnih delov, filtracij, elektrike/elektronike in upravljanja toplote strankam ponujamo širok nabor zdelkov.

Zanimajo nas tehnologije pogonskih sistemov in klimatskih naprav ter vse, kar je z njimi povezano – tako pri pogonskih enotah za motorje z notranjim zgorevanjem kot tudi za namene elektromobilnosti. Vsak drugi avto, proizveden kjerkoli po svetu, ima vgrajeno kakšno MAHLE komponento.

Strokovnjaki in vodstveni kadri

Ali uživaš v delu, ki ti omogoča svobodo? Poišči službo, pri kateri boš sooblikoval prihodnost mobilnosti.

12

razvojnih centrov

 

72.000

zaposlenih po vsem svetu

Magistri in diplomanti

Si zaključil študij, tehnologija pa je tvoja strast? Ponujamo širok nabor delovnih mest v avtomobilski industriji. Preveri kako lahko postaneš del skupine Mahle

 

Študenti

Te zanima razgibana praksa na tehničnem področju? Pišeš zaključno nalogo? Iščeš štipendijo ali študentsko delo? Pri nas lahko najdeš vse to.

6100

Inženirjev po vsem svetu

 

Dijaki

Želiš ustvarjati prihodnost z nami? Prvi vtis o delu v skupini MAHLE lahko dobiš, ko pri nas opravljaš prakso ali poletno delo. Začni svojo karierno pot v naši družbi.

Proizvodni delavci

Naši zaposleni so timski igralci, ki cenijo zanesljivost. Kaj pa vi? Preverite, katere zaposlitve so na voljo bodisi za izkušene delavce ali za poletno delo.

Ključna področja

Smo vodilni mednarodni razvojni partner in dobavitelj v avtomobilski industriji, zato ni presenetljivo, da je razpon našega dela precejšen. Spoznajte različna strokovna področja, na katerih lahko gradite svojo kariero.

 

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj