Deloglasnik.si - Monter na elektro področju (m/ž) - Zreče - Unior d.d.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Monter na elektro področju (m/ž)

Zreče

Rok za prijavo:

Unior Strojegradnja je globalni proizvajalec namenskih obdelovalnih strojev CNC za serijsko obdelavo jeklenih in aluminijskih odlitkov ali odkovkov. Strojegradnja je proizvajalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju avtomobilske industrije. Naša ključna konkurenčna prednost je izgradnja strojev od ideje do končnega izdelka.

Opis delovnega mesta

V programu Strojegradnja v oddelku montaže nudimo dolgoročno sodelovanje za:
Monter na elektro področju (m/ž).

Vaše delovno mesto vas čaka v tehnološko naprednem in modernem obratu montaže, v odličnem kolektivu in strokovno usposobljenimi mentorji, kjer boste lahko vaše zanje in izkušnje še dodatno poglobili.

Pogoji

Potrebujemo osebo, ki bo svoje delo opravljala zanesljivo, odgovorno. Predvsem pa želimo, da svoje delo opravlja z veseljem.

Z veseljem bomo sprejeli vašo pisno vlogo, vas skrbno obravnavali in odgovorno posredovali povratno informacijo.

Vas pričakujemo!

Prijave zbiramo do 13.09.2019 preko linka za prijavo.

Kaj vam ponujamo

Stremimo, da našim delavcem ponudi stimulativno okolje, v katerem se počutijo dobro in motivirano. Poleg stimulativnega plačila nudimo tudi možnost napredovanja, izobraževanja in izpopolnjevanja v tujini.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj