Deloglasnik - Lead programer (m/ž) - Ljubljana - INDA d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Lead programer (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Smo manjše, visoko tehnološko in uspešno podjetje, ki je v zadnjih letih poslovalo zlasti s tujimi partnerji na področju razvoja pametnih naprav (razvoj elektronike, firmware). Lotevamo se novih razvojnih projektov, s katerimi se bomo aktivneje vrnili na področje razvoja programske opreme (naše nekoč poglavitne dejavnost).

Opis delovnega mesta

Če imate veliko dobre volje in željo po delu v dinamičnem, mladem kolektivu, vas vabimo da se nam pridružite na delovnem mestu: Lead programer (m/ž).

Iščemo razvijalca s širino, ki bo ustvarjal aplikacijo v vseh fazah njenega nastajanja in na vseh njenih nivojih – od postavitve arhitekture in baze do uporabniškega vmesnika ter sledenje verzijam v GIT-u. Ustvarjali bomo desktop, web in internet aplikacije.

Si dober programer/razvijalec programske opreme, imaš veliko izkušenj in bi brez težav našel zaposlitev v velikem podjetju, morda celo kot vodja programerskega oddelka? Vendar bi raje delal v podjetju, kjer si pomemben tudi ti kot človek, ne le tvoji rezultati? V delovnem kolektivu, kjer damo veliko na medsebojno prijaznost in etično ravnanje? Potem si pravi za nas (in mi za tebe).

Zato iščemo za začetek 2 izkušena programerja za delovni mesti:
1.) Razvijalec programske opreme »senior« (razvoj programske opreme, samostojno delo, pisanje zahtevnikov in specifikacij, komunikacija s strankami, vodenje projektov, kasneje vodenje SW tima)

2.) Razvijalec programske opreme (zlasti razvoj programske opreme, zaželena sposobnost samostojnega dela in pisanja zahtevnikov in specifikacij).

Pogoji

Programski jeziki, tehnologije in druga znanja: vse, kar je potrebno za izpolnjevanje navedenih nalog na razpisanih delovnih mestih.) Naše dosedanje aplikacije so pisane v jezikih C++, C# in .NET ter na podlagi MS SQL, zato je poznavanje teh programskih jezikov oz. baze za nas še posebej pomembno.

Ostali pogoji:
- izobrazba: vsaj V. stopnja, izobrazbo cenimo, še prav posebej pa znanje in izkušnje
- angleški jezik, poznavanje nemškega jezika bi bilo odlično
- smo kolektiv, v katerem damo velik poudarek na prijazen, odgovoren in etičen odnos, tako znotraj kolektiva, kot navzven do poslovnih partnerjev, zato so to lastnosti, ki jih iščemo tudi v kandidatih
- cenimo samostojnost, komunikativnost, samoiniciativnost, pripravljenost za timsko delo, zanesljivost, ažurnost ter željo po pridobivanju novih znanj in srečevanju z novimi izzivi

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Delovne izkušnje (v letih):

6-9

Kaj vam ponujamo

- delo v prijetnem okolju med prijaznimi ljudmi, ki so strokovnjaki na svojem področju
- možnost sodelovati pri razvoju produkta od začetka do konca in ne le pri nastanku majhnega segmenta
- tedensko 1,5 ur igranja odbojke znotraj delovnega časa ter masažni stol v prostorih podjetja

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

IT, telekomunikacije

Kraj dela:

Osrednjeslovenska

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj