Deloglasnik - Administrativni pomočnik v prodaji (m/ž) - Ljubljana - PharmaLinea d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Administrativni pomočnik v prodaji (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • PharmaLinea d.o.o.

Preboj na več kot 40 trgov in hitro rast smo dosegli po zaslugi izjemnih posameznikov, povezanih v še boljšo ekipo.

Opis delovnega mesta

Ste tudi vi radi del necesa vecjega, vznemirljivega, kar vas žene in nagrajuje? Ekipa, s katero preživimo pomemben del dneva, je lahko prav to. Nismo postali eno vodilnih podjetij na svojem podrocju s pasivnim cakanjem na konec delovnika. Ce vam ni vseeno, cemu namenjate svoj cas, bi radi soustvarjali uspešno poslovno zgodbo na svetovnem nivoju in se ob tem dobro pocutili, potem berite naprej.

Na podrocju private label prehranskih dopolnil nas od konkurence ločijo vrhunski, klinicno podprti izdelki in storitev, ki premika meje B2B sveta. Ponujamo vam, da z administrativno pomočjo v prodaji postanete ključen člen te storitve in prispevate k razvoju podjetja na globalnih trgih.

Z opravljanjem administrativnih del (pomoč pri vnosu podatkov v CRM, vnašanje naročil ter zahtev za ponudbe, kontrola kakovosti podatkov), obvladovanjem cenika ter pomočjo pri kreiranju in implementaciji procesov v prodaji boste omogočali optimalno delovanje prodajnega oddelka. Z izvajanjem spletnih raziskav trgov (identifikacija in evaluacija potencialnih partnerjev, raziskave velikosti trgov, izvajanje benčhmarkov) ter vodenjem manjših projektov v prodaji boste prispevali k strateškemu razvoju podjetja in razvijali svoje znanje prodaje.

Vaša vloga vključuje možnost kasnejšega napredovanja v pozicijo prodajalca.

Pogoji

- za skupni uspeh iščemo vaš prispevek s kvalitetami, kot so natančnost, odgovornost, samostojnost in motiviranost
- zahtevamo univerzitetno izobrazbo, tekoče znanje angleškega jezika, poznavanje MS Office orodij in dobre komunikacijske sposobnosti
- ne gledamo na izkušnje
- iščemo potencial in odnos in nekaj smisla za humor

Če imate radi dneve, ko čas prehitro mine, potem ste naleteli na pravi oglas - pošljite vlogo ter življenjepisa v slovenskem in angleškem jeziku preko linka za prijavo.

Naši sodelavci bi se strinjali, da vam ne bo žal.

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

Ekipa je naša glavna prednost, zato neprestano vlagamo v razvoj in izobraževanje sodelavcev. Ker želimo, da tudi vi presegate svoje meje, smo ustvarili dinamično okolje, v katerem so vaše ideje močno zaželene in vaša kreativnost spodbujana.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj