Deloglasnik - Junior accountant Shared Service / Junior Računovodja skupnih služb (m/ž) - Grosuplje - Belimed d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Junior accountant Shared Service / Junior Računovodja skupnih služb (m/ž)

Grosuplje

Rok za prijavo:

  • Belimed d.o.o.

Belimed je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev inovativnih pomivalnih, dezinfekcijskih in sterilizacijskih rešitev na področju medicinske tehnologije. Pod blagovno znamko Belimed Infection Control in Life Science razvijamo, proizvajamo in prodajamo naprave za farmacevtsko industrijo, laboratorije, klinike in bolnišnice. Prisotni smo na svetovnem trgu, s podružnicami v Evropi, Združenih državah Amerike in na Kitajskem.

Opis delovnega mesta

Zahvaljujoč našemu prizadevanju za nenehne izboljšave več kot 1200 naših strokovnjakov spada med najboljše. Med strokovnjake pa sodijo tudi zaposleni v računovodskih skupnih službah za skupino Belimed, ki je od leta 2019 v Sloveniji.

Bi želeli postati eden izmed njih? Če da, vas vabimo, da se prijavite na odprto delovno mesto v Grosupljem: Junior accountant Shared Service / Junior Računovodja skupnih služb (m/ž).

Naloge novega sodelavca/sodelavke bodo obsegale predvsem:
- opravljanje knjiženja dogodkov v pomožne in glavno knjigo
- pregled in analiziranje stroškov in prihodkov
- sodelovanje pri izdelavi računovodskih načrtov, bilanc in poročil ter sodelovanje pri izdelovanju kalkulacij in obračunov stroškov po delovnih nalogih
- sodelovanje pri izdelavi letnega poslovnega poročila za lokalne potrebe in potrebe koncerna
- sodelovanje pri izdelavi mesečnih in kvartalnih poročil o poslovanju za potrebe koncerna
- izvajanje obračunov in poročil za potrebe Evropske unije, Banke Slovenije in drugih institucij
- pripravljanje dokumentacije glede na potrebe zunanjih revizorjev
- sodelovanje pri vodenju inventure in izvajanje analiz poslovanja ter sestavljanje finančnih poročil in finančnih načrtov
- skrbi za izvajanje plačilnega prometa organizacije

Pogoji

Želimo si, da bi nov sodelavec/sodelavka dobro poznal slovenske in/ali mednarodne računovodske standarde, imel strokovne izkušnje na primerljivih delovnih mestih, pri čemer delo v mednarodnem podjetju predstavlja prednost. Zaradi zahtevnosti in kompleksnosti pričakujemo najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske ali druge ustrezne smeri.

Idealen kandidat je mojster v uporabi Excela in ima izkušnje z ERP sistemi (SAP predstavlja prednost). Pri tem delu bo novi sodelavec v stalni interakciji s sodelavci v Sloveniji, pa tudi drugih evropskih državah, zato pričakujemo aktivno znanje angleškega jezika (pisno in ustno), prednost pa predstavlja tudi znanjem drugih tujih jezikov (nemški, francoski, mandarinščina).

Ekipa računovodskih strokovnjakov je med seboj povezana, vsakega od njih pa odlikuje samostojnost pri delu, natančnost, samoiniciativnost, radovednost, ciljna usmerjenost, vztrajnost ter želja po učenju in pridobivanju edinstvenih strokovnih izkušenj, povezanih z graditvijo in postavitvijo novega računovodskega centra za vse države v skupini Belimed.

Prijavite se preko portala Deloglasnik.

Strokovna izobrazba:

VI/1. višješolski strokovni program, VI/2. visokošolski strokovni programi /1. bolonjska stopnja, VII. univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

Jeziki:

Angleški (napredno), Nemški (prednost), Francoski (prednost)

Spretnosti:

Excel

Kaj vam ponujamo

Novemu sodelavcu/-ki nudimo delo v hitro rastočem mednarodnem podjetju z jasnim poslanstvom in vizijo. Skupina Belimed ima jasno vizijo, zaposleni v njem pa smo ponosni, da s svojim delom in znanje pripomoremo k preprečevanju okužb, delo pa ima smisel, saj rešujemo življenja.

Z novim sodelavcem/sodelavko bomo sklenili pogodbo z zaposlitvi za nedoločen čas s poskusnim delom.

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj