Deloglasnik - Menedžer restavracije (m/ž) - Koper - Etno Hiša Baščaršija (ETNO KP d.o.o.)
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Menedžer restavracije (m/ž)

Koper

Rok za prijavo:

  • Etno Hiša Baščaršija (ETNO KP d.o.o.)

Etno Hiša Baščaršija je družinsko podjetje s 3 restavracijami (2 v Mariboru in 1 v Kopru). Koncept je moderna etno restavracija s tradicionalno balkansko kulinariko, umetniškim interierjem in toplim odnosom do gostov. V Etno Hiši Baščaršija se prijetno počutijo res vsi - študentje na hitri malici, družina na nedeljskem kosilu, mladi par na zmenku, skupina poslovnežev na sproščenem sestanku ter celo zvezdniki na večerji po kakšni prireditvi.

Prvo restavracijo sta v Mariboru leta 2009 odprla Saša in Zekira, ki sta želela mestu Maribor ponuditi kvalitetno restavracijo z balkansko hrano in ambientom. V 10 letih je tako restavracija postala neobhoden del mesta Maribor. Leta 2020 je sin Aljoša po študiju na LSE in University of Cambridge prevzel družinsko podjetje z namenom, da razširi koncept Etno Hiše Baščaršija po vsej Sloveniji. Avgusta 2021 je tako svoja vrata odprla nova Etno Hiša Baščaršija na Carpacciovem trgu v Kopru.

Išče se:

Menedžer restavracije (m/ž)

Opis delovnega mesta

  • vodstvo restavracije Baščaršija Koper Carpacciov trg (Carpacciov trg 6, 6000 Koper)
  • vodstvo skrbno izbrane ekipe 10 zaposlenih (5 natakarjev, 4 kuharji, 1 čistilka)
  • odgovornost za kvaliteto hrane, kvaliteto strežbe, higieno restavracije in zadovoljstvo zaposlenih
  • spremljanje in usmerjanje zaposlenih glede na odgovornosti, ki so jasno predpisane za vsako delovno mesto
  • razporejanje delovnega časa zaposlenih
  • naročanje živil, pijače in ostalih potrebščin ter spremljanje stanja zalog
  • vodenje administracije za restavracijo
  • reševanje nepredvidenih operativnih problemov
  • komunikacija z gosti
  • dogovarjanje, organiziranje in izvajanje dodatne ponudbe (velike skupine, poslovna kosila, glasbeni večeri)
  • delo z direktorjem podjetja na dolgoročnem razvoju restavracije
  • samostojno razporejanje lastnega delovnega časa

Menimo, da je vodenje restavracije operativno zahtevna naloga - zato smo v Etno Hiši Baščaršija delo menedžerja restavracije poenostavili s skrbno premišljenimi procesi. Primeri:
  • naročanje poteka v lastno razvitem programu, ki omogoča naročanje od vseh dobaviteljev v manj kot 15 minutah
  • vsak zaposleni gre ob začetku/koncu svoje izmene skozi kontrolni seznam nalog na tablici, ki služi kot dnevni opomnik zaposlenim
  • kuharji imajo v vsakem trenutku dostop do pisnih in video receptov na tablicah, ki so nameščene v kuhinji

Pogoji

  • minimalno 3 leta izkušenj v gostinstvu
  • vodstvene in organizacijske sposobnosti
  • sposobnost učinkovitega obvladovanja in reševanja konfliktnih situacij
  • pripravljenost za učenje novih sposobnosti
  • timska naravnanost
  • komunikativnost
  • samostojnost in samoiniciativnost
  • odgovornost, zanesljivost in natančnost
  • vozniško dovoljenje B kategorije

Nudimo

  • struktura plače: fiksni del + variabilni del glede na uspešnost restavracije
  • delo v uspešnem družinskem podjetju, ki ima vizijo postati eno največjih slovenskih gostinskih podjetij
  • podpora in usposabljanje v vseh aspektih vodenja restavracije
  • možnost prevzemanja vedno večje odgovornosti in napredovanja znotraj podjetja

Prijavite se preko povezave za prijavo.

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Management je okvirno bruto: 3,350.05 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj