Deloglasnik - Sodelavec v prodaji (m/ž) - Ljubljana - Iolar d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec v prodaji (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Iolar d.o.o.
iolar page

IOLAR (www.iolar.com) je mednarodno podjetje s sedežem v Sloveniji. Poleg pisarn v Ljubljani in Mariboru ima Iolar tudi podjetja v Srbiji, Hrvaški, Madžarski in Avstriji. Že preko dve desetletji smo vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi, ki oskrbuje številna globalna podjetja in organizacije s storitvami prevajanja in prevajalskimi rešitvam. Tem strankam omogočamo uspešno mednarodno poslovanje, prepričamo pa jih z dovršenimi storitvami, zanesljivostjo in dolgoročnim sodelovanjem. V Iolarjevi dejavnosti dejavno uporabljamo računalniške tehnologije, stik pa imamo tudi z digitalnim marketingom.

Če vas mika dinamično delo in si želite komunicirati z eminentnimi naročniki, podjetji in korporacijami, ki imajo potrebe po prevajalskih in sorodnih storitvah, ter menite, da obvladate komunikacijo in znate ustvariti afiniteto med našim podjetjem in potencialnimi strankami ter vzdrževati odlične stike z že obstoječimi naročniki, potem smo pravi naslov za vas.

V prodaji bomo zaposlili resno in izkušeno osebo, ki ima rada dinamično delo, se želi izpopolnjevati in se naučiti nekaj novega v življenju. Pri nas prodaja ni samo nenehno učenje.

Naše prodajne metode bodo dale tudi osebno noto v življenju, tako da boste napredovali kot oseba in ne samo kot prodajalec.

Pred pogovorom nam pošljite svoj CV in opis uspešno zaključenih prodajnih aktivnosti, ki ste jih izpeljali in ste na njih tudi sami ponosni. Primere uspešne prodaje lahko samo omenite in jih pozneje podrobneje opišete na razgovoru.

 

Veseli bomo vseh kandidatov, ki se v prihodnosti vidijo kot uspešni prodajalci. Mi pa se bomo potrudili, da bo okolje stimulativno in bo prispevalo k vaši osebni rasti.

Vabimo vas, da pošljete vašo prijavo z življenjepisom v angleškem jeziku v obliki Europass preko portala Deloglasnik do vključno 22.05.2022. Izbrani kandidati bodo povabljeni na pogovor.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Prodaja (Trgovina) zneski 1,524.44 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj