Deloglasnik - Natakar (m/ž) - Sežana - Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Natakar (m/ž)

Sežana

Rok za prijavo:

Kobilarna Lipica je dom lipicanca, poznana je kot izvorna in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi turistični biser, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo in bogato kulturno dediščino. Lipiško posestvo ponuja idilično naravno okolje za sprostitev in številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V Lipici, poleg doživetij v kobilarni in prijateljevanje z več kot 300 lipicanci, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Poleg ljubiteljev konj Lipica pritegne tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi v zimski sezoni.

Družine z otroki, ljubitelje zelenih destinacij in aktivnega preživljanja prostega časa, konjeništva in golfa navdušuje tudi novi Hotel Maestoso 4*sup s svojo drzno podobo in unikatnim interjerjem. Sledi značilnostim Krasa in lipiške tradicije ter najsodobnejšim svetovnim trendom. Gostom ponuja priložnost za sproščen oddih v stiku z naravo, obenem pa jih bo popelje v svet konj in konjeništva ter jih pritegne k doživljanju Krasa in njegove gastronomije.

Holding Kobilarna Lipica širi ekipo! K prijavi vabimo tri bodoče sodelavce in sodelavke, ki bi si želeli sooblikovati zgodbo prenovljenega Hotela Maestoso 4*sup kot:

Natakar (m/ž)

Ključne zadolžitve delovnega mesta:

Izvajanje vseh operativnih nalog in del, potrebnih za tekoče in kvalitetno delo strežbe, predvsem pa:

  • sprejem gostov, svetovanje v zvezi s ponudbo ter prevzemanje naročil
  • točenje pijač, priprava napitkov ter izvajanje drugih strokovnih storitev
  • postrežba jedi in pijač
  • deserviranje ter skrb za urejenost prostorov
  • zaračunavanje in obračun storitev
  • sodelovanje pri naročanju, prevzemanju in hrambi pijač
  • izvajanje drugih nalog skladno z delokrogom delovnega mesta za katere je strokovno usposobljen in izpolnjuje zahteve iz naslova varnosti in zdravja pri delu

Kaj pričakujemo?

  • zaključeno izobrazbo gostinske ali gastronomske smeri
  • aktivno znanje slovenskega in vsaj enega tujega jezika (angleščina)
  • pasivno znanje vsaj dveh tujih jezikov (zaželeno nemščina in italijanščina)
  • osebne lastnosti (profesionalen pristop do strank, samostojnost, sposobnost timskega dela, odgovornost, prijaznost, dobre komunikacijske sposobnosti, natančnost, poštenost, visoka stopnja osebne urejenosti, ustvarjalnost)
  • izkušnje predstavljajo prednost pri izboru

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
  • redno in dobro plačilo
  • urejene delovne pogoje, delo v novem hotelu 4*sup
  • dinamično in ustvarjalno delovno okolje
  • možnost izobraževanja
  • možnost začasne nastanitve
  • z izbranim(i) kandidatom/kandidatko bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, iz razloga sezonskega dela

V kolikor ste se v opisu prepoznali vas vabimo, da svojo prijavo in življenjepis z dokazili pošljite preko portala Deloglasnik do vključno 10.06.2022.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno. Vaše prijave bomo obravnavali diskretno in ob spoštovanju zakonodaje, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Prejete vloge bodo uporabljene zgolj za namene tega razpisa.

Vabljeni k soustvarjanju uspešne zgodbe skupaj z nami!

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Turizem in gostinstvo zneski 1,213.56 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj