Deloglasnik - Sobar / Sobarica / Čistilec / Čistilka - Sežana - Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sobar / Sobarica / Čistilec / Čistilka

Sežana

Rok za prijavo:

Kobilarna Lipica je dom lipicanca in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi konjeniški park, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo, bogato kulturno dediščino. Območje parka hkrati ponuja idilično naravno okolje za sprostitev ter številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V Lipici, poleg doživetij v kobilarni in prijateljevanje z več kot 300 lipicanci, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Poleg ljubiteljev konj Lipica pritegne tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi v zimski sezoni.

Družine z otroki, ljubitelje zelenih destinacij in aktivnega preživljanja prostega časa, konjeništva in golfa bo v prihodnje navduševal tudi novi Hotel Maestoso**** superior s svojo drzno podobo in unikatnim interjerjem. Sledil bo značilnostim Krasa in lipiške tradicije ter najsodobnejšim svetovnim trendom. Gostom bo ponudil priložnost za sproščen oddih v stiku z naravo, obenem pa jih bo popeljal v svet konj in konjeništva ter jih pritegnil k doživljanju Krasa in njegove gastronomije.

Holding Kobilarna Lipica širi ekipo! V kolektiv prenovljenega hotela Maestoso 4*sup vabimo pozitivne, marljive in komunikativne osebe za zasedbo štirih prostih delovnih mest:

Sobar / Sobarica / Čistilec / Čistilka

Naloge delovnega mesta zajemajo:

 • pospravljanje, čiščenje in urejanje namestitvenih kapacitet ter skupnih prostorov
 • vodenje enostavnih evidenc
 • skrb za pravočasno javljanje okvar
 • izvajanje drugih nalog skladno z delokrogom delovnega mesta za katere je strokovno usposobljen in izpolnjuje zahteve iz naslova varnosti in zdravja pri delu

Kaj pričakujemo od kandidata?

 • zaključeno osnovnošolsko izobraževanje
 • znanje slovenskega jezika
 • pasivno znanje enega tujega jezika (angleščina ali italijanščina ali nemščina)
 • osebne lastnosti (občutek za red in čistočo, visoka stopnja osebne urejenosti, komunikativnost, prijaznost, poštenost, natančnost, vestnost, skrben in profesionalen odnos do gostov)

Kaj podjetje lahko ponudi?

 • redno delovno razmerje s polnim delovnim časom
 • urejene delovne pogoje, delo v novem hotelu 4*sup
 • redno in konkurenčno plačilo
 • možnost izobraževanja
 • možnost začasne nastanitve
 • z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, iz razloga sezonskega dela

V kolikor menite, da ste primeren kandidat/ka za to delovno mesto, vas vabimo, da svojo prijavo in življenjepis pošljete preko portala Deloglasnik do vključno 10.06.2022.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno. Vaše prijave bomo obravnavali diskretno in ob spoštovanju zakonodaje, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Prejete vloge bodo uporabljene zgolj za namene tega razpisa.

Vabljeni k soustvarjanju uspešne zgodbe skupaj z nami!

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Turizem in gostinstvo zneski 1,213.56 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj