Deloglasnik - Regionalni zaposlitveni sejem - prijava za sodelovanje - Slovenija - regionalnizaposlitvenisejem.si
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Regionalni zaposlitveni sejem - prijava za sodelovanje

Slovenija

Rok za prijavo:

  • regionalnizaposlitvenisejem.si
 

PREJŠNJI RAZSTAVLJAVCI

SI ŽELIŠ BOLJŠO SLUŽBO?

NE ZAMUDI NAJVEČJI ONLINE ZAPOSLITVENI SEJEM

OPOMNI ME

Regionalni zaposlitveni sejem vam tudi letos prinaša bogato ponudbo zaposlitvenih oglasov, na katere se boste lahko prijavili preko spletne platforme med 17. in 21. oktobrom 2022. Pričakujejo vas uspešni delodajalci, ki vam bodo predstavili številne ugodnosti, ki jih ponujajo svojim zaposlenim. V 5 dneh boste lahko z njimi tudi neposredno komunicirali in izvedeli vse, kar vas zanima.

Regionalni zaposlitveni sejem vam omogoča prijavo na oglase brez potrebne registracije na sejem, obiskali pa ga boste lahko preko vseh naprav (računalnik, tablični računalnik in telefon). Vse kar potrebujete je internet.

devices

Izkoristite idealno priložnost in se dodatno izpostavite delodajalcem. Pusti nam svoj e-mail naslov in prejel boš več informacij o virtualnem zaposlitvenem sejmu, ter seveda opomnik pred samim začetkom Sejma.

ŽELIM PREJEMATI OBVESTILA

S pošiljanjem podatkov se strinjam, da me kontaktirate za namen obveščanja o projektu Regionalni zaposlitveni sejem.

Upravitelj obdelave podatkov je podjetje Alma Career d.o.o., Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana. Vaše podatke bomo hranili še eno leto po zaključku projekta.

Iz seznama za prejemanje informacij o projektu Regionalni zaposlitveni sejem se lahko kadarkoli odjavite s pisno zahtevo na e-naslov: podpora@deloglasnik.si ali s priporočenim pismom na naslov: Alma Career d.o.o., Dunajska cesta 159, 1000

Poiščite pravo poslovno priložnost
na regionalnizaposlitvenisejem.si od 17. do 21.10.2022.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Farmacija in biotehnologija zneski 1,822.25 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj