Deloglasnik - Strokovni sodelavec I za področje vzdrževanja vozne mreže (m/ž) - Ljubljana - SŽ, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Strokovni sodelavec I za področje vzdrževanja vozne mreže (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

 • SŽ, d.o.o.
 • Naslov: Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana
 • Spletna stran: http://www.sz.si/

Obveščamo, da je družba SŽ-Infrastruktura, d.o.o objavila potrebo po zaposlitvi delavcev v Službi za EE in SVTK na delovnem mestu:

STROKOVNI SODELAVEC I (M/Ž) – za področje vzdrževanja vozne mreže (1 izvajalec)

Opis dela:

Izvajanje strokovnih nalog na elektroenergetskih sistemih (vozno omrežje), spremljanje in nadzorovanje izvajanja vzdrževalnih del, izdelava tehničnih specifikacij sestavnih delov voznega omrežja, sodelovanje pri nadgradnjah in obnovah voznega omrežja, priprava razpisnih dokumentacij, sodelovanje v raznih tehničnih komisijah na področju voznega omrežja, sodelovanje pri investicijskih projektih, avtomatizaciji procesov v dejavnosti in druga dela, ki so funkcionalno in tehnološko povezana z vzdrževanjem v delovnem procesu.

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati (m/ž), so:

 • strokovna izobrazba: visokošolska strokovna ali univerzitetna izobrazba ustrezne smeri (prednost je izobrazba elektrotehnične smeri-energetika)
 • delovne izkušnje: 12 mesecev na podobnih delih
 • usposobljenost za delo z računalniškimi programi MS Office

Prednost bodo imeli kandidati z naslednjimi znanji/veščinami/sposobnostmi:

 • izpolnjevanje zdravstvenih pogojev v skladu z 925-P05 Sprejem in usposobitev delavcev in 925-DN 18 Postopki preverjanja duševne in telesne zmožnosti OVKN (osebe, ki opravljajo varnostno kritične naloge)
 • opravljen strokovni izpit pri IZS
 • znanje tujega jezika (angleščina)
 • vozniški izpit »B« kategorije

Kandidati bodo v skladu s pravilnikom 925-P05 Sprejem in usposobitev delavcev vključeni v usposabljanje za delovno mesto vzdrževalca stabilnih naprav električne vleke.

Lokacija dela: Ljubljana.

Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas enega leta s štirimesečnim poskusnim delom.

Rok za oddajo vlog je 17.08.2022. Vlogo za razpisano delovno mesto oddate preko povezave za prijavo. Pri tem se sklicujte na številko obvestila 102/22. Podatki označeni z zvezdico (*) so obvezni.

Kontakt za dodatne informacije: ga. Vanja Kos (01/ 2914-188).

Opozorilo – privolitev v obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na objavo za prosto delovno mesto:

 • Se šteje, da kandidat daje osebno privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje v svojih evidencah dejavnosti obdelave, z namenom preverjanja izpolnjevanja pogojev za razpisano delovno mesto in izbiro kandidata
 • Je kandidat seznanjen, da lahko svojo privolitev kadarkoli prekliče na isti način, kot je privolitev dal. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Politiki zasebnosti skupine Slovenske železnice, ki je objavljena na povezavi.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Elektrotehnika zneski 1,624.10 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj