Deloglasnik - Tehnik vzdrževanja v železniški operativi II za področje TK naprav (m/ž) - Ljubljana - SŽ, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Tehnik vzdrževanja v železniški operativi II za področje TK naprav (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • SŽ, d.o.o.
  • Naslov: Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana
  • Spletna stran: http://www.sz.si/

Obveščamo, da je družba SŽ-Infrastruktura, d.o.o objavila potrebo po zaposlitvi delavcev v Službi za EE in SVTK na delovnem mestu:

UVAJANJE V DELO V.STOPNJA (M/Ž) – za opravljanje dela na delovnem mestu delovno mesto vzdrževalec vozne mreže (1 izvajalec)

Opis dela:

Izvajanje vzdrževanja TK naprav, odpravljanje okvar in napak na TK napravah, omrežjih in opremi ter sodelovanje pri investicijskih projektih.

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati (m/ž), so:

  • ustrezna izobrazba: srednje splošno ali tehnično izobraževanje tehnične smeri (prednost: smer elektronik, računalniški tehnik)
  • usposobljenost za delo z računalniškimi programi MS Office (Excel, Word)

Prednost bodo imeli kandidati z naslednjimi znanji/veščinami/sposobnostmi:

  • izpolnjevanje zdravstvenih pogojev v skladu z 925-P05 Sprejem in usposobitev delavcev in 925-DN 18 Postopki preverjanja duševne in telesne zmožnosti OVKN (osebe, ki opravljajo varnostno kritične naloge)
  • delovne izkušnje na področju vzdrževanja v elektrotehnični dejavnosti
  • vozniški izpit B kategorije

Lokacija dela: Ljubljana.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas enega leta s trimesečnim poskusnim delom.

Izbrani kandidati bodo v skladu z 925-P 05 Sprejem in usposobitev delavcev vključenih v usposabljanje za delovno mesto vzdrževalca telekomunikacijskih omrežij in opreme.

Rok za oddajo vlog je 17.08.2022. Vlogo za razpisano delovno mesto oddate preko povezave za prijavo. Pri tem se sklicujte na številko obvestila 104/22. Podatki označeni z zvezdico (*) so obvezni.

Kontakt za dodatne informacije: ga. Vanja Kos (01/ 2914-188).

Opozorilo – privolitev v obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na objavo za prosto delovno mesto:

  • Se šteje, da kandidat daje osebno privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje v svojih evidencah dejavnosti obdelave, z namenom preverjanja izpolnjevanja pogojev za razpisano delovno mesto in izbiro kandidata
  • Je kandidat seznanjen, da lahko svojo privolitev kadarkoli prekliče na isti način, kot je privolitev dal. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Politiki zasebnosti skupine Slovenske železnice, ki je objavljena na povezavi.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
IT, telekomunikacije zneski 2,326.93 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj