Deloglasnik - Strokovni sodelavec I za področje gradbene dejavnosti (m/ž) - Ljubljana - SŽ, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Strokovni sodelavec I za področje gradbene dejavnosti (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

 • SŽ, d.o.o.
 • Naslov: Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana
 • Spletna stran: http://www.sz.si/

Obveščamo, da je družba SŽ-Infrastruktura, d.o.o objavila potrebo po zaposlitvi delavcev v Službi za gradbeno dejavnost na delovnem mestu:

STROKOVNI SODELAVEC I (M/Ž) – za področje gradbene dejavnosti (2 izvajalca)

Opis dela:

Opravljanje dodatnih del pri pripravi projektnih pogojev in mnenj; opravljanje dodatnih del v zvezi s koordinacijo, poenotenjem in končnim pregledom mnenj posameznih področij (SGD, SVTK, EE in SNTI,…) za območje celotne Slovenije za gradnjo v varovalnem progovnem pasu in progovnem pasu pred izdajo posameznega upravnega akta; koordinacija in usklajevanje s strankami pri pripravi projektnih pogojev, mnenj in dopisov; vodenje postopkov in priprava dokončnih projektnih pogojev, mnenj in priprava različnih dopisov; vodenje postopka in priprava strokovnih mnenj, smernic na osnutke in predloge Občinskih prostorskih načrtov, Občinskih podrobnih prostorskih načrtov in Državnih prostorskih načrtov; preverjanje zemljiškoknjižnega stanja v elektronski zemljiški knjigi RS; vodenje postopka in priprava služnostnih pogodb; koordinacija in usklajevanje s strankami pri pripravi vseh služnostnih pogodb (RS, SŽ, d. o. o., RS-Javna železniška infrastruktura); skrbništvo nad služnostnimi pogodbami; podaja strokovnih mnenj za izdajo soglasij in projektnih pogojev za posege v varovalni progovni pas; sodelovanje pri postopkih v zvezi z upravljanjem zemljišč JŽI, sodelovanje pri javnih razgrnitvah, razpravah in ustnih narokih v zvezi s predvidenimi občinskimi okolijskimi ureditvami.

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati (m/ž), so:

 • strokovna izobrazba: visokošolska strokovna ali univerzitetna izobrazba ustrezne smeri (prednost je izobrazba smeri gradbeništvo, geodezija)
 • delovne izkušnje: 12 mesecev na podobnih delih
 • usposobljenost za delo z računalniškimi programi MS Office

Prednost bodo imeli kandidati z naslednjimi znanji/veščinami/sposobnostmi:

 • delovne izkušnje na področju vzdrževanja v gradbeni dejavnosti
 • usposobljenost za delo s programom AutoCAD
 • vozniški izpit »B« kategorije

Lokacija dela: Ljubljana.

Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za določen čas enega leta s štirimesečnim poskusnim delom.

Rok za oddajo vlog je 17.08.2022. Vlogo za razpisano delovno mesto oddate preko povezave za prijavo. Pri tem se sklicujte na številko obvestila 106/22. Podatki označeni z zvezdico (*) so obvezni.

Kontakt za dodatne informacije: ga. Frančiška Bevc (01/ 2914-584).

Opozorilo – privolitev v obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na objavo za prosto delovno mesto:

 • Se šteje, da kandidat daje osebno privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje v svojih evidencah dejavnosti obdelave, z namenom preverjanja izpolnjevanja pogojev za razpisano delovno mesto in izbiro kandidata
 • Je kandidat seznanjen, da lahko svojo privolitev kadarkoli prekliče na isti način, kot je privolitev dal. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Politiki zasebnosti skupine Slovenske železnice, ki je objavljena na povezavi.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Gradbeništvo, geodezija, geologija zneski 1,560.64 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj