Deloglasnik - Vodja progovnih del (m/ž) - Ljubljana - SŽ, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Vodja progovnih del (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • SŽ, d.o.o.
  • Naslov: Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana
  • Spletna stran: http://www.sz.si/

Obveščamo, da je družba SŽ-Infrastruktura, d.o.o objavila potrebo po zaposlitvi delavcev v Službi za gradbeno dejavnost na delovnem mestu:

UVAJANJE V DELO IV STOPNJA (M/Ž) – za opravljanje dela vodje progovnih del (2 izvajalca)

Opis dela:

Izvajanje rednih in obdobnih pregledov progovnega odseka zaradi ugotovitve stanja proge in objektov, strokovno vodenje in izvajanje del pri vzdrževanju proge in objektov, nadzor in varovanje delovne skupine, nadzor glede pravilne rabe materiala, orodja in mehanizacije, vodenje predpisanih evidenc o opravljenem delu, porabi materiala in prisotnosti delavcev.

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidati (m/ž), so:

  • ustrezna izobrazba: 4. raven izobrazbe (srednje poklicno izobraževanje s področja gradbeništva, elektrotehnike ali strojništva)
  • izpolnjevanje zdravstvenih pogojev v skladu z 925-P05 Sprejem in usposobitev delavcev in 925-DN 18 Postopki preverjanja duševne in telesne zmožnosti OVKN (osebe, ki opravljajo varnostno kritične naloge)

Prednost bodo imeli kandidati z naslednjimi znanji/veščinami/sposobnostmi:

  • uspešno zaključen izobraževalni program tehniške gimnazije z izbirnim strokovnim predmetom gradbeništvo ali opisna geometrija ali uspešno zaključen izobraževalni program s področja gradbeništva, geodezije, elektrotehnike ali strojništva za pridobitev srednje strokovne izobrazbe,
  • delovne izkušnje na področju vzdrževanja v gradbeni dejavnosti
  • vozniški izpit B kategorije

Lokacija dela: Ljubljana - širše območje.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas enega leta z dvomesečnim poskusnim delom.

Izbrani kandidati bodo v skladu z 925-P 05 Sprejem in usposobitev delavcev vključeni v usposabljanje za delovno mesto vzdrževalca prog, objektov in opreme proge.

Rok za oddajo vlog je 19.08.2022. Vlogo za razpisano delovno mesto oddate preko povezave za prijavo. Pri tem se sklicujte na številko obvestila 109/22. Podatki označeni z zvezdico (*) so obvezni.

Kontakti za dodatne informacije: ga. Kristina Gavranić (01/ 2914-461).

Opozorilo – privolitev v obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na objavo za prosto delovno mesto:

  • Se šteje, da kandidat daje osebno privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje v svojih evidencah dejavnosti obdelave, z namenom preverjanja izpolnjevanja pogojev za razpisano delovno mesto in izbiro kandidata
  • Je kandidat seznanjen, da lahko svojo privolitev kadarkoli prekliče na isti način, kot je privolitev dal. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Politiki zasebnosti skupine Slovenske železnice, ki je objavljena na povezavi.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Gradbeništvo, geodezija, geologija zneski 1,560.64 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj