Deloglasnik - Višji strokovni sodelavec II - razvijalec programske opreme (m/ž) - Ljubljana - SŽ, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Višji strokovni sodelavec II - razvijalec programske opreme (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Objavljamo potrebo po zaposlitvi delavca v Sektorju za informatiko in nove tehnologije, SŽ, d.o.o., na naslednjem delovnem mestu:

VIŠJI STROKOVNI SODELAVEC II (m/ž) – razvijalec programske opreme (3 izvajalci)

Skupina Slovenske železnice z uvedbo sodobnih digitalnih rešitev spreminja percepcijo javnega transporta in skupaj z drugimi razvitimi evropskimi državami postaja logična izbira potnikov tako za izvajanje dnevnih migracij, kot tudi za napredno načrtovanje poti od vrat do vrat. Z investicijami v nove vlake, gradnjo sodobnega potniškega terminala v Ljubljani, širjenjem prodajnega portfelja z akvizicijami ter nenazadnje tudi z digitalizacijo, uresničujemo ambiciozne poslovne načrte skupine. V eno najobsežnejših strategij digitalizacije v slovenskem prostoru smo zajeli vse dejavnosti skupine in vsa poslovna področja, ki bodo v prihodnih letih potnikom zagotavljala kakovostno, fleksibilno ter učinkovito uporabo različnih transportnih sredstev. Cilje predmetne strategije digitalizacije uresničujemo preko različnih programov digitalizacije katerih projekti so tehnološko napredni in zahtevni. Gradimo nove ambiciozne, napredne in drzne ekipe ter spreminjamo ustaljene okvire delovnega okolja. V svojo sredino tako vabimo sodelavce, ki bodo pomagali uresničevati strateške programe digitalizacije in bodo skupaj z vodstvi posameznih družb v skupini podprli razvoj posameznih dejavnosti z uvajanjem digitalnih tehnologij v skladu z najboljšimi praksami za posamezno dejavnost ali področje ter s svojim delom pomagali oblikovati digitalno prihodnost slovenskega transporta.

Opis dela:

Opravljanje nalog na področju načrtovanja, razvoja in vzdrževanja informacijske podpore tovornemu prometu s poudarkom na vzdrževanju in predelavi ISSŽP.

Pogoji za zasedbo delovnega mesta:

 • ustrezna izobrazba: visokošolska strokovna ali univerzitetna izobrazba ustrezne smeri, višješolska izobrazba ali srednješolska izobrazba (prednost je smer izobrazbe računalništvo, informatika oziroma druga tehnična izobrazba)
 • delovne izkušnje: vsaj 1 leto na podobnih delih

Prednost bodo imeli kandidati z naslednjimi znanji/veščinami/sposobnostmi:

 • napredno oz. poglobljeno poznavanje metod razvoja programske opreme
 • dobro poznavanje oz. programiranje zbirk podatkov (poznavanje SQL, na sistemih, kot so npr. MS SQL / Oracle / MySQL / …)
 • dobro poznavanje delovanja spletnih storitev (npr. SOAP, REST,…)
 • poznavanje principov varnega programiranja
 • dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti
 • delavnost, vztrajnost, zmožnost timskega in projektnega dela
 • dobro znanje angleškega jezika

Lokacija zaposlitve: Ljubljana.

Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas s štirimesečnim poskusnim delom.

Rok za oddajo vlog je 01.10.2022. Vlogo za razpisano delovno mesto oddate preko povezave za prijavo. Pri tem se sklicujte na številko obvestila 122/22. Podatki označeni z zvezdico (*) so obvezni.

Kontakt za dodatne vsebinske informacije: g. Matjaž Tršan (041 798 013).

Opozorilo – privolitev v obdelavo osebnih podatkov

S prijavo na objavo za prosto delovno mesto:

 • Se šteje, da kandidat daje osebno privolitev za obdelavo osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje v svojih evidencah dejavnosti obdelave, z namenom preverjanja izpolnjevanja pogojev za razpisano delovno mesto in izbiro kandidata
 • Je kandidat seznanjen, da lahko svojo privolitev kadarkoli prekliče na isti način, kot je privolitev dal. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica

Več o varstvu osebnih podatkov si preberite v Politiki zasebnosti skupine Slovenske železnice, ki je objavljena na povezavi.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
IT, telekomunikacije zneski 2,326.93 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj