Deloglasnik - Jahač (m/ž) - Sežana - Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Jahač (m/ž)

Sežana

Rok za prijavo:

 • Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
 • Naslov: Lipica 5, 6210 Sežana
Kobilarna Lipica je dom lipicanca, poznana je kot izvorna in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi turistični bister, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo in bogato kulturno dediščino. Lipiško posestvo ponuja idilično naravno okolje za sprostitev in številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V Lipici, poleg doživetij v kobilarni in prijateljevanja z več kot 300 lipicanci, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Poleg ljubiteljev konj Lipica pritegne tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi v zimski sezoni.

Družine z otroki, ljubitelje zelenih destinacij in aktivnega preživljanja prostega časa, konjeništva in golfa bo v prihodnje navduševal tudi novi Hotel Maestoso**** s svojo drzno podobo in unikatnim interjerjem. Sledil bo značilnostim Krasa in lipiške tradicije ter najsodobnejšim svetovnim trendom. Gostom bo ponudil priložnost za sproščen oddih v stiku z naravo, obenem pa jih bo popeljal v svet konj in konjeništva ter jih pritegnil k doživljanju Krasa in njegove gastronomije.

Uživaš v družbi konj? Si skrbna in odgovorna oseba z izkušnjami ter smislom za delo s konji? Imaš mogoče že licenco za strokovnega sodelavca? Kobilarna Lipica želi okrepiti enoti klasičnega dresurnega in turističnega jahanja. K prijavi vabimo več kandidatov/kandidatk za sodelovanje na delovnem mestu:

Jahač (m/ž)

Glavne naloge delovnega mesta med drugim zajemajo:

 • skrb za dodeljene konje (spremljanje zdravstvenega stanja, kondicije, izpust ipd.)
 • priprava dodeljenih konj za jahanje (čiščenje in sedlanje)
 • nega in priprava konj za nastope, treninge, za potrebe turističnih programov in za prodajo
 • jahanje, ujahavanje konj po programu
 • izvajanje nastopov
 • sodelovanje pri izvajanje turističnih produktov družbe…

K prijavi vabimo kandidate/ke ki imajo:

 • zaključeno vsaj nižjo poklicno izobrazbo
 • poleg aktivnega znanja slovenskega jezika tudi pasivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina, italijanščina, nemščina)
 • smisel za delo s konji

Kandidati/ke z izkušnjami s področja konjeništva, pri čemer bodo upoštevane izkušnje vezane na delo s konji, pridobljene licence ter izkušnje s tekmovanj, bodo imeli prednost pri zasedbi višjega delovnega mesta, skladno z veljavno sistemizacijo pri podjetju (DM Jahač III, Jahač II ali Jahač I).

Podjetje ponuja

 • možnost dolgoročnega sodelovanja v obliki redne zaposlitve s polnim delovnim časom po uspešno opravljenem poskusnem obdobju
 • delo v ugledni instituciji
 • dinamično delo v prijetnem kraškem okolju
 • dobre delovne pogoje ter redno plačilo
 • izobraževanje in možnost strokovnega razvoja (pridobitev licenc, …)

Vašo prijavo z življenjepisom in prilogami sprejemamo preko portala Deloglasnik do vključno 10.10.2022.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno. Vaše prijave bomo obravnavali ob spoštovanju zakonodaje ki ureja varovanje osebnih podatkov. Z oddajo vloge dajete izrecno privolitev za obdelavo osebnih podatkov za namene tega razpisa. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete na isti način, kot je bila dana.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Skrb za lepoto, šport zneski 1,150.00 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj