Deloglasnik - Kočijaž (m/ž) - Sežana - KOBILARNA LIPICA d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Kočijaž (m/ž)

Sežana

Rok za prijavo:

Kobilarna Lipica je dom lipicanca in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi konjeniški park, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo ter bogato kulturno dediščino. Območje parka hkrati ponuja idilično naravno okolje za sprostitev ter številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V konjeniškem parku Lipica, poleg doživetij v kobilarni, prijateljevanjem s preko 400 belimi konji, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Obiskovalcem omogočamo oddih v Hotelu Maestoso ter jih razvajamo s kulinaričnimi dobrotami najboljšega, kar ponuja Kras. Poleg ljubiteljev konj, združuje Lipica na enem mestu tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi skozi zimsko sezono.

Več o podjetju: www.lipica.org

Kobilarna Lipica k prijavi vabi skrbne in odgovorne osebe, s smislom za delo s konji, ki bi okrepila enoto vpreg kot:

Kočijaž (m/ž)

Naloge razpisanega delovnega mesta so predvsem:

 • priprava dodeljenih konj za delo (čiščenje in nameščanje opreme), skrb za dodeljene konje (izpust, spremljanje kondicije, zdravstvenega stanja ipd.)
 • priprava konj in vpreg za samostojno vožnjo
 • vožnja vprege pod nadzorom
 • čiščenje in vzdrževanje delovne opreme, sredstev
 • skrb za urejenost poslovnih prostorov, hlevov in okolice
 • izvajanje operativnih nalog z delovnega področja na turnirjih, tekmovanjih in dogodkih
 • izvajanje drugih nalog za katere je strokovno usposobljen in izpolnjuje zahteve iz naslova varnosti in zdravja pri delu

Kaj podjetje lahko ponudi?

 • možnost dolgoročnega sodelovanja v obliki redne zaposlitve, s polnim delovnim časom po uspešno prestani 2 mesečni poskusni dobi
 • delo v ugledni instituciji z dobrimi delovnimi pogoji
 • dinamično delo v prijetnem kraškem okolju ter
 • možnost strokovnega razvoja

K prijavi vabimo kandidate/ke ki imajo:

 • pridobljeno srednjo poklicno izobrazbo
 • smisel za delo s konji
 • so zanesljivi, komunikativni in motivirani za delo

Kandidati/ke z izkušnjami s področja vpreg, pri čemer bodo upoštevane izkušnje vezane na delo s konji, pridobljene licence in izpiti, znanje tujih jezikov ter izkušnje s tekmovanj ter sposobnostjo po samostojni vožnji vpreg in gostov, bodo imeli prednost pri zasedbi višjega delovnega mesta, skladno z veljavno sistemizacijo pri podjetju (DM Kočijaž II, Kočijaž I).

Prijavo pošljite na zaposlitev@lipica.org, ali po navadni pošti na naslov Kobilarna Lipica, d.o.o., Lipica 5, 6210 Sežana. s pripisom: »prijava DM Kočijaž«.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno. Vaše prijave bomo obravnavali ob spoštovanju zakonodaje ki ureja varovanje osebnih podatkov. Z oddajo vloge dajete izrecno privolitev za obdelavo osebnih podatkov za namene tega razpisa. Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete na isti način, kot je bila dana.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Skrb za lepoto, šport zneski 1,150.00 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj