Deloglasnik - Prodajalec (m/ž) - Grosuplje - BONAJO, trgovina, posredništvo in zastopstvo, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Prodajalec (m/ž)

Grosuplje

Rok za prijavo:

  • BONAJO, trgovina, posredništvo in zastopstvo, d.o.o.
  • Naslov: Kosovelova cesta 2, 1290 Grosuplje

Podjetje BONAJO d.o.o. uspešno posluje vse od leta 2010. Že od samega začetka smo izrazito usmerjeni v veleprodajo, specializirani smo za trženje in distribucijo avdio in video opreme, multimedijev, opreme za pametni dom, izdelkov za šport in prosti čas, vozil elektromobilnosti, računalniške opreme ipd.

Na področju distribucije in trgovine se podjetje BONAJO d.o.o. uvršča med hitro rastoča podjetja. Uspešno sodelujemo s trgovinskimi verigami in veleblagovnicami, spletnimi in računalniškimi trgovinami, mobilnimi operaterji, bencinskimi servisi, javnimi ustanovami, hoteli, restavracijami in individualnimi kupci. Odlikujejo nas lasten uvoz, dolgoletna partnerstva s proizvajalci, logistično dodelana dostava in bogate izkušnje poslovanja.
Naš cilj je oskrba kupcev s kvalitetno tehnično-elektronsko opremo, s poudarkom na kratkih poteh od proizvajalca do kupca. S svojim znanjem in dobro voljo vam ne zagotavljamo zgolj konkurenčne ponudbe in vpeljanega kadra, ampak tudi najvišjo tehnološko kakovost.

Naša vizija je nuditi slovenskim potrošnikom tehnološko dovršene izdelke priznanih evropskih in svetovnih blagovnih znamk, ki jih na slovenskem prostoru ni bilo mogoče dobiti oz. je ponudba za njih nepopolna.

V vseh letih našega poslovanja smo se razvili in zrasli v sodobno uvozno, distribucijsko in logistično podjetje z veliko stopnjo fleksibilnosti, pripravljeno v največji meri zadovoljiti svoje kupce in poslovne partnerje, ki želijo dobiti najboljše, po primerni ceni.

V naš ambiciozen, dokaj mlad kolektiv, vabimo prodajalca (m/ž) z izkušnjami, ki bo aktivno sodeloval in pripomogel tudi pri sami organizaciji rastočega podjetja.

Prodajalec (m/ž)

Veleprodaja elektromobilnih izdelkov (električna kolesa, električni motorji, električni skiroji) na področju Slovenije. Smo uradni zastopnik za vrhunsko blagovno znamko. Iščemo prodajalca, ki se bo aktivno lotil veleprodaje izdelkov, iskanja novih partnerjev in širitve prodajne mreže po celotni Sloveniji.

Pričakujemo:

  • zaželjene izkušnje na takem ali podobnem delovnem mestu
  • poznavanje trga in izdelkov iz področja elektromobilnosti
  • 5 let delovnih izkušenj

Iščemo odgovorno, samostojno, pošteno, prijazno in pozitivno naravnano osebo, ki se bo lepo vklopila v naš kolektiv. Osebo, ki bo s svojo energijo, samoiniciativnostjo in veseljem do dela doprinesla podjetju, ter bo z veseljem hodila na svoje odgovorno delovno mesto.

Nudimo:

  • dodatno stimulativno nagrajevanje
  • delovni čas od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00 ure

Prijave sprejemamo preko portala Deloglasnik ali na +386 41 691 450.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Prodaja (Trgovina) zneski 1,524.44 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj