Deloglasnik - Kuharski pomočnik (m/ž) - Ljubljana - Azistar d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Kuharski pomočnik (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

 • Azistar d.o.o.
 • Naslov: Cankarjeva cesta 6, 1000 Ljubljana

V restavraciji DA BU DA smo pred petnajstimi leti s svojo ponudbo moderno pripravljeni azijskih jedi ponudili svoj prispevek k prihajajočemu trendu zdravega življenja. Osnovne sestavine naših jedi so že vse od začetka sveža zelenjava in meso, riž ter rezanci, ki jih za naše goste sproti pripravljamo v voku in na žaru. Poleg kulinaričnih dobrot naši gosti še posebej cenijo, da se pri nas počutijo dobrodošli in vedno prijazno in z nasmehom sprejeti.

Kuharski pomočnik (m/ž)

Kot kuharski pomočnik boste v kuhinji opravljali pomožna kuharska dela (predpripravi živil, enostavno kuhanje, pomivanje posode v pomivalnem stroju, skrb za red in čistočo). Če ste začetnik ali pa imate že nekaj kuharskih izkušenj, a se še niste srečali z azijskimi jedmi, vas bomo brez nepotrebnega stresa, in precej lažje kot si predstavljate, uvedli v svet azijske kulinarike. Tiste, ki izrazijo željo in pokažejo pripravljenost z veseljem opremimo z znanjem da postanejo samostojni kuharji.

Pogoji:

 • Najpomembnejše so nam vrednote kandidata, ki izhajajo iz dobre domače vzgoje...torej, da ste pošteni, odgovorni, da imate razvite delovne navade, da ne zamujate, ste lojalni in da razumete, da poleg pravic obstajajo tudi dolžnosti - pri izboru dajemo značaju prednost pred znanjem in izkušnjami
 • Da ste učljivi, prilagodljivi in da ste "ekipni igralec", kar vam bo omogočilo da hitro postanete enakopraven član naše ekipe
 • Končano osnovnošolsko ali srednješolsko izobrazbo, izkušnje z delom v gostinstvu so dobrodošle
 • Osnovno znanje slovenskega jezika

Ponujamo:

 • Takojšnjo zaposlitev za nedoločen čas, možno je tudi sodelovanje preko pogodbe s.p. ali študentskega servisa
 • Dobro plačilo, skladno z vloženim trudom
 • KUHARSKI POMOČNIK M/Ž: stimulativno plačilo v skladu z vašim znanjem in vloženim trudom (v orientacijo, urna postavka samostojnega pomočnika preko študentskega servisa je 8€ neto; preko s.p. pogodbe za tiste, ki ne želite biti redno zaposleni pa 11,2€ bruto)
 • Redne plače vsakega 18. dne v mesecu - v šestnajstih letih nismo še nikoli zamudili
 • Možnost izražanja želja glede delovnega urnika - urnik želja
 • Delo je skozi celo leto in ni sezonske narave, nismo odvisni od turističnega obiska Ljubljane
 • Delo v mladi in prijetni ekipi, ki kljub včasih napornemu delu skrbi za odlično delovno vzdušje
 • Poskrbimo, da vaše šolanje in uvajanje v delo mineta brez stresa

Prijavite se preko portala Deloglasnik, najkaseje do 10.06.2023.

Partnersko sodelovanje ni delovno razmerje v smislu Zakona o delu, temveč nezavezujoč odnos med dvema ali več pravnimi osebami v smislu določb Zakona o obveznih obveznostih.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Turizem in gostinstvo zneski 1,213.56 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj