Deloglasnik - Slaščičar (m/ž) - Ljubljana - KRALJESTVO OKUSOV, gostinstvo in prodaja, d.o.o., LJUBLJANA
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Slaščičar (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • KRALJESTVO OKUSOV, gostinstvo in prodaja, d.o.o., LJUBLJANA

Opis delovnega mesta

Za potrebe sezone (večje povpraševanje, dopusti) iščemo osebo, ki se bo lahko vključila v delovni proces hkrati pa lahko tudi prispeva v podjetje s svojim znanjem.

Za delo v slaščičarski delavnici iščemo osebo, ki bo dodana vrednost podjetju in proizvodnjemu procesu.

Delo v slaščičarski delavnici je utečeno - izdelujemo predvsem torte, monoporcijske sladice, sladoled ter torte po naročilu.

Pogoji

Pričakuje se, da ima oseba izkušnje.

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno)

Jeziki:

Slovenski (napredno)

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

- trajanje zaposlitve: nedoločen čas
- poskusno delo: ni zahtevano
- delovni čas: 40 ur/teden

Plača je odvisna od dodane vrednosti podjetju ter se dogovori pred pričetkom (vsekakor ni minimalna).

Ker smo manjše podjetje je namen, da se skozi čas razvije tudi kvaliteten poslovni odnos ter, da soustvarjamo prijetno delovno klimo.

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Osrednjeslovenska

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj