Deloglasnik - Sodelavec v proizvodnji prometnih znakov (m/ž) - Mengeš - SIGNACO d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec v proizvodnji prometnih znakov (m/ž)

Mengeš

Rok za prijavo:

Signaco d.o.o., podjetje za proizvodnjo prometnih in neprometnih znakov, je bilo ustanovljeno v letu 1994 kot hčerinsko podjetje podjetja Signa d.o.o., podjetja za izvajanje horizontalne signalizacije. Osnovna dejavnost podjetja je proizvodnja cestnih prometnih znakov. Zaradi zahtev trga smo našo ponudbo razširili in dodali še prometno opremo in ostalo signalizacijo ter ponudbo druge opreme za zagotavljanje varnosti v cestnem in drugem prometu.

Poleg izdelave prometnih znakov in ostalih znakov v našem programu ponujamo tudi ostali potrebni material – nosilne drogove, portale, sidra ter ostalo komunalno in urbano opremo, potrebno za celovito ureditev gradbišč ali izboljšanje obstoječega stanja.

V več kot 20 letih obstoja podjetja smo naše izdelke vgrajevali tako na avtocestah, državnih in lokalnih cestah, zasebnih in drugih zemljiščih kot tudi na železnicah in drugih objektih, zato smo prepričani, da lahko z našim znanjem in izkušnjami zadovoljimo in vedno najdemo najprimernejšo rešitev za naše kupce.

Sodelavec v proizvodnji prometnih znakov (m/ž)

Delo obsega:

  • lepljenje, krivljenje in rezanje Alu profilov
  • laserski razrez
  • sestavljanje prometnih znakov
  • razvoz končnim kupcem

Pogoji:

  • posebno znanje ni potrebno, izobraževanje zagotovi delodajalec
  • izpit B kategorije je zaželjen, ni pogoj

Ponujamo:

Delovni čas od ponedeljka do petka v dopoldanskem času.

Na prosto delovno mesto se prijavite preko portala Deloglasnik ali na telefonski številki: 01 723 09 73 ali po pošti na naslov: Signaco d.o.o, Topole 51a, 1234 Mengeš.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Proizvodnja in obrtne storitve zneski 1,411.50 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj