Deloglasnik - Natakar (m/ž) - Kamnik - GOSTILNA REPNIK, PRIMOŽ REPNIK S.P.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Natakar (m/ž)

Kamnik

Rok za prijavo:

  • GOSTILNA REPNIK, PRIMOŽ REPNIK S.P.
  • Telefon: 040 695 137

Opis delovnega mesta

- pripravljalna dela
- pospravljanje miz in prostorov
- sprejem gostov
- sprejemanje naročil
- sprejemanje in vodenje rezervacij
- strežba hrane in pijače
- pospravljanje blaga v skladišču
- skrb za red in čistočo
- občasno izvajanje cateringov in drugih gostinskih dogodkov na drugih lokacijah
- opravljanje drugih sorodnih nalog na zahtevo nadrejenega

Pogoji

- izobrazba: srednja poklicna, Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, drugo
- alternativna izobrazba: osnovnošolska
- predhodne izkušnje niso obvezne, so pa zaželene
- poznavanje drugih tujih jezikov je prednost
- od kandidata pričakujemo urejenost, natančnost, marljivost, samoiniciativnost in motiviranost za delo

Strokovna izobrazba:

II. stopnja – dokončana osnovna šola, IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno)

Jeziki:

Angleški (osnovno), Slovenski (osnovno)

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

- trajanje zaposlitve: določen čas, 24 mesecev
- poskusno delo: 6 mesecev
- urnik dela: dvoizmensko
- polni delovni čas

Vrsta zaposlitve:

Določen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Osrednjeslovenska

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Turizem in gostinstvo zneski 1,213.56 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj