Kuhar (m/ž)
Kamnik
Rok za prijavo:
- GOSTILNA REPNIK, PRIMOŽ REPNIK S.P., KAMNIK
- Telefon: 040 695 137
Opis delovnega mesta
- poleg kuhanja so splošne naloge še naročanje in prevzemanje živil- priprava in čiščenje hrane ter razporejanje dela pomožnega osebja
- naloga kuharja je, da pripravi jed po naročilu ali po naprej sestavljenem meniju
- hrano pripravi v skladu z načeli ohranjanja bioloških vrednosti živil, pri tem pa upošteva okusnost, nasitnost in prijeten videz jedi
Pogoji
Izobrazba:
- nižja poklicna; Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno
Alternativna izobrazba:
- nepopolna osnovnošolska, Gostinstvo in turizem, šport, osebne storitve, podrobneje neopredeljeno
Strokovna izobrazba:
I. stopnja – nedokončana osnovna šola, II. stopnja – dokončana osnovna šola, III. stopnja – nižje poklicno izobraževanje (2 letno)
Delovne izkušnje (v letih):
1
Jeziki:
Slovenski (osnovno)
Vozniško dovoljenje:
B
Kaj vam ponujamo
- trajanje zaposlitve: nedoločen čas
- poskusno delo: 6 mesecev
- delovni čas: 40 ur/teden
- urnik dela: dvoizmensko
Vrsta zaposlitve:
Nedoločen čas
Druge informacije
Kategorije:
Kraj dela:
PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO
Povprečna plača v kategoriji
Turizem in gostinstvo zneski 1,213.56 EUR.
Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?
Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?
Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?
Nepravilen e-poštni naslov
Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.