Deloglasnik - Kozmetičar (m/ž) - Ljubljana - Investicije d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Kozmetičar (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Kozmetičar (m/ž)

Pozdravljena, nadarjena kozmetičarka z neomajnim stilom!

Ali se počutiš pripravljeno na nov izziv? Ali si pripravljena stopiti iz sence in zasijati kot resnična kozmetična superjunakinja? Imamo odprto mesto v naši super ekipi in iščemo prav tebe!

Naša ekipa kozmetičnih superjunakinj se je združila z namenom, da premagamo dolgočasnost in povprečnost. Zastavljamo si zaustaviti negativne sile, ki ogrožajo samozavest in slog vsakogar. In sedaj potrebujemo tvoje izjemne moči, da se pridružiš naši misiji!

Torej, kaj moraš imeti v svojem arzenalu, da se pridružiš naši vrsti superjunakinj? Najprej, končano višjo ali visoko kozmetično šolo, ki ti je dala temelje za osvajanje lepotnega sveta. Poleg tega moraš biti mojstrica Pedikure, Manikure, Depilacije, Klasičnega urejanja obrvi in trepalnic ter seveda Nege obraza. Te veščine so tvoje orožje pri vsaki še tako zahtevni stranki!

Ampak to še ni vse! Iščemo nekoga, ki je pripravljen razmišljati izven okvirjev, nekoga, ki je odprt za eksperimentiranje in se ne boji izzivov. Si pripravljena presegati meje tradicionalne lepote? Si pripravljena raziskovati nove trende, barve in tehnike? Potem si morda že polovico poti opravila proti postati naša naslednja kozmetična superjunakinja!

Naslednja pomembna lastnost, ki jo iščemo, je tvoja osebnost. Morala boš izžarevati samozavest, energijo in pozitivno naravnanost. Naša ekipa je polna zabave in smeha, zato je pomembno, da se pridružiš našemu ekstravagantnemu in pozitivnemu duhu. Si pripravljena razveseliti stranke ne samo s svojimi veščinami, ampak tudi s svojo prisrčno in odbito osebnostjo? Potem si na pravi poti, da postaneš del naše ekipe superjunakinj!

Torej, če si pripravljena na avanturo svojega življenja in si želiš postati del naše eklektične ekipe kozmetičnih superjunakinj, ne čakaj niti trenutek! Pošlji nam svoj življenjepis in motivacijsko pismo, v katerem nam povej, zakaj si prava superjunakinja za našo ekipo. Skupaj bomo osvojili lepotni svet!

Partnersko sodelovanje ni delovno razmerje v smislu Zakona o delu, temveč nezavezujoč odnos med dvema ali več pravnimi osebami v smislu določb Zakona o obveznih obveznostih.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Skrb za lepoto, šport zneski 1,150.00 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj