Deloglasnik - Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik v negovalni enoti - Celje - SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik v negovalni enoti

Celje

Rok za prijavo:

  • SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE

Smo tretja največja bolnišnica v Sloveniji in osrednja zdravstvena ustanova v Savinjski regiji, ki zagotavlja nepretrgano specialistično zdravstveno varstvo na sekundarni ravni. S svojo dejavnostjo bistveno vplivamo na dostopnost, kakovost in učinkovitost zdravstvenih storitev v regiji, kamor gravitira do 300.000 prebivalcev. Naša organizacija nenehno vlaga v najnaprednejšo tehnologijo diagnostike in zdravljenja, zaposlenim pa nudi najširša možna interna in eksterna izobraževanja, redna napredovanja ter spodbudno, prijetno in varno delovno okolje.

Vabimo vas, da postanete del našega tima na urološkem oddelku.

Smo organizacija, ki ceni timsko delo, zaupanje, strokovnost, razvojno usmerjenost in kakovost.

Iščemo diplomirano medicinsko sestro, ki si želi opravljati delo na najvišji ravni v sodobnem in naprednem delovnem okolju.

»Diplomirana medicinska sestra / Diplomirani zdravstvenik v negovalni enoti«

Vaše naloge bodo:

Vaše naloge bodo izvajanje zahtevnejših negovalnih postopkov, opravljanje zahtevnejših diagnostičnih in terapevtskih posegov, pomoč pri pregledu, sprejemanju in odpuščanju bolnikov, odvzemanje vzorcev biološkega materiala za preiskave, dokumentiranje in urejanje negovalne in zdravstvene dokumentacije, mentoriranje, itd..

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so:

  • višješolska (prejšnja), višja strokovna, Zdravstvena nega in babištvo
  • slovenski jezik razumevanje-tekoče, govorjenje-tekoče, pisanje-tekoče

Nudimo:

  • trajanje zaposlitve: nedoločen čas
  • vrsta zaposlitve: polni delovni čas
  • urnik dela: večizmensko
  • poskusno delo: 3 meseci

Pri nas cenimo vaše znanje in izkušnje, zato vsem zagotavljamo priložnost za stalno izobraževanje, udeležbo na konferencah in usposabljanjih ter strokovno napredovanje.

Zavedamo se, da je delo v zdravstveni negi zahtevno, zato skrbimo za dobro delovno vzdušje in medsebojno podporo v našem timu. Verjamemo v pomen sodelovanja in povezanosti med člani ekipe in si prizadevamo za vzpostavitev pozitivnega delovnega okolja.

Pridružite se naši ekipi, ki je predana pacientom in strokovnem razvoju in skupaj bomo še naprej dvigovali standarde zdravstvene nege in ustvarjali pozitivno izkušnjo v življenju ljudi.

SMO ZAPOSLENIM PRIJAZNA BOLNIŠNICA.

Če želite postati del predanega tima, kjer si vsi delijo isto strast do dela in kjer vladajo odlični medsebojni odnosi ter delovni pogoji, vas vabimo, da nam vlogo skupaj z življenjepisom pošljete s prijavo preko zaposlitvenega portala Deloglasnik.si ali po pošti na naslov: Splošna bolnišnica Celje, Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Zdravje, socialno delo zneski 1,409.55 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj