Deloglasnik - Specialist za podjetniške finance (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Specialist za podjetniške finance (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Specialist za podjetniške finance (m/ž)

Si proaktivna in samostojna oseba, ki razume povezanost poslovnih financ, kapitalskih trgov in korporativnega upravljanja? Si želiš aktivnega sodelovanja v mednarodnem delovnem okolju, kjer je prispevek vsakega posameznika pomemben? Pridruži se nam kot Specialist za podjetniške finance.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana.

Tvoji izzivi:

 • Priprava finančnih in poslovnih načrtov,
 • sodelovanje pri pripravi letnega poročila ter sodelovanje pri trajnostnem poročanju (EU taksonomija, CRSD direktiva),
 • iskanje prevzemnih priložnosti in sodelovanje pri njihovem finančnem skrbnem pregledu,
 • izvajanje zadolževanje na kapitalskem trgu, vključujoč pripravo gradiv za investitorje,
 • spremljanje finančne zakonodaje in sodelovanje pri implementacije slednje v poslovne modele/produkte Skupine GEN-I.

Naša pričakovanja:

 • Vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju financ, kontrolinga oziroma primerljivem področju,
 • izkušnje z izdelavo analiz/poslovnih poročil in zmožnost priprave presoje ekonomske smotrnosti projektov (izračun IRR, DCF model, NSV),
 • poglobljeno poznavanje finančnih izkazov in vsaj delno poznavanje računovodskih standardov, vključno s tematiko transfernih cen,
 • aktivno znanje angleškega jezika,
 • smisel za pisno in ustno izražanje,
 • pripravljenost pridobivanja vsebinskega znanja na področju energetike.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 25.09.2023.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Ekonomija, finance in računovodstvo je okvirno bruto: 1,930.36 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj