Deloglasnik - Upravljalec tržnih tveganj (m/ž) - Ljubljana - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Upravljalec tržnih tveganj (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Upravljalec tržnih tveganj (m/ž)

Te zanima področje obvladovanja tveganj v energetiki? Te navdušuje analitičen pogled na dogajanje na trgu z energenti in učinki upravljanja portfeljev na tveganja? Te veseli delo s podatkovnimi bazami, razvoj analitičnih modelov, orodij in nadgradnja procesov obvladovanja tveganj? Ti je pomembno delo v ekipi strokovnjakov, osebnostna rast in pridobivanje strokovnega znanja in izkušenj? Iščeš karierno priložnost v podjetju z visoko delovno kulturo, vpetem v širši evropski energetski prostor? Za izkušnje s področja trgovanja z energenti si na pravem mestu. Dobrodošli tako začetniki kot že izkušeni profili

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni viri, obnovljivi viri energije, elektro mobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem, ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in s še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana.

Tvoji izzivi:

  • Spremljanje razvoja trga in aktivnosti trgovcev in upravljavcev portfeljev,
  • identifikacija tveganj in komunikacija s trgovci in upravljavci portfeljev o tveganjih,
  • priprava podatkovnih analiz, modelov, orodij in poročil na temo tveganj v podporo upravljavcem portfeljev,
  • predlogi za izboljšave modelov in procesov obvladovanja tveganj,
  • sodelovanje s trgovci, upravljavci portfeljev, zakladništvom, financami, kontrolingom, analitiko in drugimi podpornimi službami z namenom vsebinske dopolnitve modelov in orodij.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj VI. raven izobrazbe naravoslovne (FMF, FS, FE, ..) ali tehnične smeri (FRI, ..),
  • logično-analitične sposobnosti, sposobnost reševanja analitičnih matematičnih problemov,
  • poznavanje vsaj enega programskega jezika (npr. Python) in osnovno poznavanje relacijskih podatkovnih baz,
  • visoka motiviranost, komunikativnost in želja po timskem delu,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 01.10.2023.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Marketing, PR in mediji je okvirno bruto: 1,807.36 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj