Deloglasnik - IT poslovni analitik / Svetovalec na področju financ (m/ž) - Ljubljana, Krško, Nova Gorica - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

IT poslovni analitik / Svetovalec na področju financ (m/ž)

Ljubljana, Krško, Nova Gorica

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

IT poslovni analitik / Svetovalec na področju financ (m/ž)

Ti implementacija novih sistemov predstavlja dobrodošel izziv? Ali želiš s svojimi izkušnjami vplivati na prenovo in digitalizacijo poslovanja celotnega GEN-Ija? Te veseli tako komunikacija s sodelavci kot samostojno delo z vidnimi rezultati? Pridruži se naši ekipi v GEN-I!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana, Krško, Nova Gorica

 

Tvoji izzivi:

 • Razumevanje finančnega področja Skupine GEN-I, ki obsega 17 hčerinskih družb v Evropi s sedežem v Sloveniji,
 • sodelovanje pri digitalni prenovi obstoječega finančnega sistema na Microsoft Dynamics 365, s poudarkom na prenovi poslovnih procesov,
 • koordinacija aktivnosti med računovodstvom, razvijalci in zunanjimi svetovalci (priprava specifikacij, testiranje sistema, izvajanje delavnic z uporabniki inp.),
 • analiza obstoječih računovodskih podatkov, procesov in povezav z sorodnimi sistemi,
 • sodelovanje pri konfiguraciji sistema in odpravljanje lažjih napak.

Naša pričakovanja:

 • Vsaj VI. raven izobrazbe ekonomske, naravoslovne ali tehnične smeri,
 • Vsaj 5 letne izkušnje na področju računovodstva ali 3 letne izkušnje na področju IT svetovanja (finance),
 • Dobro poznavanje slovenskih računovodskih standardov,
 • Izkušnje z Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations oz. Microsoft 365 Business Central (ali predhodniki programov) predstavljajo prednost,
 • Izkušnje pri izvedbi IT projektov na finančnem področju (nadgradnje, implementacija) predstavljajo prednost,
 • Splošno razumevanje IT področja in poznavanje osnov delovanja sistemov,
 • Dobre predstavitvene in komunikacijske sposobnosti,
 • Želja po pridobivanju novih znanj in dela v razvoju,
 • Aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 12.10.2023.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Ekonomija, finance in računovodstvo je okvirno bruto: 1,930.36 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj