Deloglasnik - Sodelavec za poslovni kontroling (m/ž) - Ljubljana, Nova Gorica - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec za poslovni kontroling (m/ž)

Ljubljana, Nova Gorica

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Sodelavec za poslovni kontroling (m/ž)

Si analitičen tip osebe in ti leži delo s podatki ter številkami? Te veseli področje financ in računovodstva, analiziranja in priprave podatkov, priprava poročil in sodelovanje pri razvoju in uvajanju informacijskih rešitev? Pridruži se naši ekipi v GEN-I!

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana, Nova Gorica

 

Tvoji izzivi:

  • Izdelava poročil o poslovnem rezultatu za poročanje vodstvu,
  • dnevna analiza sprememb poslovnega rezultata ter analiza morebitnih odmikov,
  • sodelovanje pri optimizaciji poročil in procesov,
  • sodelovanje pri projektih s področja delovanja oddelka.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj VI. stopnja izobrazbe ekonomske, naravoslovne ali tehnične usmeritve ali absolventski staž/študij v zaključnem letniku,
  • dobro znanje orodja Excel,
  • analitično in kritično razmišljanje in interes za delo s podatki,
  • proaktivnost, radovednost, odgovornost in želja po osvajanju novih vsebinskih in tehničnih znanj,
  • aktivno znanje angleškega jezika.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 08.10.2023.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Administrativni poklici je okvirno bruto: 1,477.14 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj