Deloglasnik - Kuhar v centralni kuhinji (m/ž) - Medvode - JEZERŠEK GOSTINSTVO d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Kuhar v centralni kuhinji (m/ž)

Medvode

Rok za prijavo:

  • JEZERŠEK GOSTINSTVO d.o.o.

JEZERŠEK GOSTINSTVO d.o.o. je družinsko podjetje z več kot 37-letno tradicijo in izkušnjami na področju gostinstva in organiziranja pogostitev na raznovrstnih dogodkih, tako poslovnih kot zasebnih. Letno organiziramo približno 2.500 dogodkov po Sloveniji in v tujini.

Poleg cateringa svoje dejavnosti izvajamo tudi na petih poslovnih enotah, Dvor Jezeršek, Restavracija na Blejskem gradu, Gostilna Na gradu ter Grajska kavarna na Ljubljanskem gradu in v Pivnici Union.

Smo zdravo podjetje in iščemo vedno nove poslovne izzive. Pri nas je vsak sodelavec pomemben člen podjetja. Posamezniku omogočamo delo v timu z možnostjo individualne rasti in novih doživetij.

Opis delovnega mesta

Si želiš postati del ekipe, ki postavlja trende na področju kulinarike? Si želiš delati v teamu, ki se druži tudi izven delovnega časa? Si prilagodljiv, ustvarjalen in želiš sodelovati pri zgodbah, ki jih piše podjetje Jezeršek gostinstvo?

Pridruži se kolektivu Jezeršek gostinstva, na sedežu podjetja v Hiši kulinarike Jezeršek, Sora 1a, 1215 Medvode, kjer iščemo kuharje za delo v centralni kuhinji na oddelku hladne in tople kuhinje ter predpriprave.

Kuhar v centralni kuhinji (m/ž).

Naloge in odgovornosti:
- čiščenje in priprava surovin za različne jedi in toplotna obdelava jedi
- razdeljevanje živil in jedi na posamezne obroke, garniranje in dekoriranje jedi glede na zahteve opredeljene v delovnem nalogu
- priprava in izdelava hladnih in toplih jedi po menijih in jedilnem listu
- izvajanje kontrole in pokušnje jedi ter izvedba ustreznih popravkov
- naročanje in prevzemanje surovin
- pomoč ostalim oddelkom Centralne kuhinje in poslovnim enotam na lokaciji podjetja ali catering dogodku
- ostala dela po dogovoru z nadrejenim

Pogoji

- zaključena izobrazba gastronomske ali živilske smeri
- vsaj 2 leti izkušenj z delom v a-la-carte kuhinji
- organizacijske sposobnosti
- ročne spretnosti
- strast do pripravljanja jedi
- timska naravnanost
- samostojnost, samoiniciativnost, redoljubnost

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Delovne izkušnje (v letih):

2

Kaj vam ponujamo

- zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem
- ustvarjalno delovno okolje s poudarkom na profesionalnosti in dobri delovni klimi
- dinamično delo, ki prinaša veliko novih znanj in izzivov

Top 8 razlogov, zakaj delati pri nas:
- stremimo k popolnosti in celostnemu pristopu
- spodbujamo ekipni duh
- skrbimo za zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih
- z dobrimi in pravičnimi praksami želimo vrniti ugled gostinskemu poklicu
- sodelavci so vključeni v akcije, ki spodbujajo in nagrajujejo njihovo predanost teamu
- naši interni dogodki so taki kot naše delo – kreativni, inovativni, zabavni in nepozabni
- smo inovatorji na področju kulinarike in gostinstva
- nudimo številne možnosti za strokovno izpopolnjevanje

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Osrednjeslovenska

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj