Deloglasnik - Prodajni svetovalec (m/ž) - Koper - C & A d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Prodajni svetovalec (m/ž)

Koper

Rok za prijavo:

 • C & A d.o.o.
 • Naslov: Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana

Prodajni svetovalec (m/ž)

Kraj dela: Koper

Našim strankam omogočate nepozabno nakupovalno izkušnjo. S svojo energijo in strastjo do mode zagotavljate odlične storitve in spodbujate prodajo. Kot ekipa sodelavcev skrbite za dobro organiziranost in privlačnost poslovalnice.

Vaša vloga:

 • Vsak delovni dan se začne s sestankom ekipe, na katerem si izmenjamo informacije in se pogovorimo o dnevnih ciljih
 • V prodajnem prostoru proaktivno pozdravljate naše stranke in odgovarjate na njihova vprašanja
 • Strankam svetujete na primer o prileganju jeans hlač, nasvetih za oblikovanje in možnostih izbire velikosti
 • Z uporabo naših storitvenih orodij (npr. QR kod) našim potrošnikom pomagate najti, kar iščejo, tako na spletu kot v poslovalnicah
 • Seznanjeni ste s spletnimi promocijami in promocijami v poslovalnici
 • Z VIM sodelavci zagotavljate, da je C&A mesto, kjer ljudje dobijo navdih za našo modo in zlahka najdejo, kar iščejo
 • Zagotavljate nemoteno poslovanje v poslovalnici, delate na blagajni, pomagate razporejati pravilne cene in zagotavljate organizacijo v kabinah za preizkušanje oblačil

Kaj ponujamo

V družbi C&A nas vodijo naše vrednote, radi se družimo, drug drugega spoštujemo in vsakogar spodbujamo k novim idejam. Skrbimo za vaše osebno dobro počutje in razvoj. Prejeli boste:
 • možnost udeležbe na izobraževanjih, na primer o storitvah za stranke, stiliranju ali jeansu
 • Popust za zaposlene v višini 20%?
 • sprotne aktualne ugodnosti

Pri nas imate veliko priložnosti za rast. Morda boste želeli postati (namestnik) vodje poslovalnice, VIM – dekorater.

Kdo si?

Predvsem pa radi komunicirate z našimi strankami. Ste navdušeni nad modo in sledite najnovejšim trendom. Poleg tega ste:
 • usmerjeni k storitvam in odprti osebnosti
 • ste odprti za spremembe in inovacije ter se želite nenehno učiti o modi, maloprodaji in prodaji
 • ste pravi timski igralec; ne bojite se podajati in sprejemati povratnih informacij, ste zanesljivi in pripravljeni pomagati drugim

Če ne izpolnjujete vseh pogojev, vendar ste željni učenja in menite, da ste primerni za podjetje C&A, vas prosimo, da se oglasite in oddate prijavo. Z veseljem bi vas spoznali!

Zavezani smo potrosnikom! Ce ste tudi vi, se nam pridruzite!

O C&A

Vse od leta 1841, ko sta ga ustanovila brata Clemens in August, je podjetje C&A v ospredju modnega dogajanja. Od tega, da je "ready-to-wear" postalo nekaj, kar je bilo narejeno po meri, do popularizacije mini kril v 60. letih, uvedbe »Com-bi-kinija« v 70. letih, bio bombaža v začetku leta 2000 in prvega oblačila s certifikatom Cradle-to-Cradle Gold v letu 2017 - vedno smo se razvijali v koraku s časom in omogočali, da so stilska in kakovostna oblačila dostopna vsem. In čeprav so se C&A in svet okoli nas skozi desetletja spreminjali, je ena stvar ostala enaka: naša predanost ponujanju trajnostne in kakovostne mode za vso družino.

Prizadevamo si za prihodnost modne industrije, ki bo bolj inovativna in trajnostna; ki se bo usmerila v krožno prihodnost ter spodbujala cikel ponovne uporabe in ponovnega rojstva oblačil.

Družba C&A spodbuja enake možnosti za ljudi z različnimi ozadji in identitetami. Vodi nas upravni odbor z uravnoteženo zastopanostjo spolov, ki si prizadeva za raznoliko in vključujočo organizacijo, v kateri lahko vsakdo postane najboljši. Ne diskriminiramo na podlagi starosti, invalidnosti, spolne identitete, spolne usmerjenosti, etnične pripadnosti, rase, vere ali prepričanja, starševskega in družinskega statusa ali katerekoli druge lastnosti. Veselimo se prijav žensk, moških in neopredeljenih kandidatov vseh narodnosti in socialno-ekonomskih okolij.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Prodaja (Trgovina) je okvirno bruto: 1,524.44 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj