Deloglasnik - Fizioterapevt (m/ž) - Ljubljana - Medicofit d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Fizioterapevt (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Medicofit d.o.o.
  • Naslov: Koprska ulica 106H, 1000 Ljubljana

Vsi strokovnjaki Medicofit klinike si delimo strast do strokovne klinične prakse fizioterapije in učenja sodobnih praks rehabilitacije poškodb. Naša vizija je celostno zdravljenje poškodb, paciente vodimo od poškodbe do polnega gibanja.

Medicofit klinika strokovnjakom omogoča hiter karierni napredek in rast, študentom pa možnost zaposlitve po končanem študiju, in študijsko štipendijo.

Naše glavne prednosti za strokovnjake so poleg dela v najnovejšem zasebnem zdravstvenem centru sodelovanje z vodilnimi strokovnjaki za ortopedsko fizioterapijo, redna interna izobraževanja in številna mednarodna izobraževanja, ki jih vključujemo v strategijo razvoja naše ekipe. Odličnost je del genoma naše kulture.

V kliniki Medicofit razvijamo kulturo odličnosti, ki spreminja slovensko zdravstvo na bolje in predstavlja dobro prakso inovativnosti v zdravstvu. Pri nas dokazujemo, da tudi v zdravstvu obstaja priložnost za revolucijo in nove dosežke.

Za dolgoročno delo v specialističnem zdravstvenem centru za poškodbe in bolečine ter vodilni slovenski fizioterapiji zaposlimo 2 ambiciozna diplomirana fizioterapevta, ki se bosta pridružila naši 31 članski ekipi.

Fizioterapevt (m/ž)

K prijavi vabimo:

  • Diplomirane fizioterapevte
  • Študente 2. in 3. letnikov fizioterapije
  • Absolvente fizioterapije

Priložite CV in motivacijsko pismo.

Postani del ekipe, ki vodi paciente od poškodbe do gibanja bolečin in jih vodi po poti do novega življenja.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Povprečna plača v kategoriji
Zdravje, socialno delo je okvirno bruto: 1,409.55 EUR.

Želite izvedeti, kakšna je plača za željeno delovno mesto glede na vaše kvalifikacije?

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj