Delodajalec lahko oglas zapre pred iztekom roka za prijavo, če prejme zadovoljivo število prijav ali med prijavami najde primernega kandidata za delovno mesto, ki ga je objavil.
Opis delovnega mesta
Kjer opravlja predvsem naslednja dela in naloge:
- vodi in pakira sveže meso za predelavo in za prodajo na podlagi delovnih nalogov za znane naročnike,
- prevzema meso in ga pakira po željah za naročnika,
- na pakirano meso daje ustrezne nalepke in opremlja z naslovi naročnikov,
- zagotavlja pravočasno pripravo naročenih količin mesa za naročnike in ga odpremi do prevzema v hladilnico,
- upravlja in tekoče vzdržuje pakirne in ostale stroje in naprave v pakirnici skladno z navodili proizvajalca,
- izvaja dela v okviru higiensko tehničnih in drugih predpisov,
- vodi in organizira skupine za vakuumsko pakiranje končnih izdelkov – klobas, salam itd. in pomaga pri njihovem delu,
- na podlagi naročila skladišča mesnih izdelkov izdela plan dela – dnevni, tedenski,
- pravočasno priskrbi potrebne surovine, repromaterial za pakiranje v ekonomatu,
- sproti kontrolira pravilno nastavljanje folije na vakuumski liniji ter kontrolira izvajanje pakiranja glede na vrsto in tehnologijo pakiranja,
- skrbi in odgovarja za kvaliteto in kvantiteto pakiranih izdelkov,
- skrbi, da so izdelki opremljeni z deklaracijami, posebej za domači in tuji trg,
- vodi tehtne liste v skladu z določili ISO standarda,
- pripravljajo izdelke za odpremo – zlaganje v kartonske škatle in nato na palete, ki jih opremijo z tehtnimi listi,
- skrbi, da je vsa oprema in prostor po zaključku delovnega dne higiensko čist,
- skrbi za izvajanja del v okviru higiensko tehničnih in drugih predpisov in predpisov o varnosti in zdravju pri delu,
- skrbi za doseganje čim boljšega izkoristka surovine
- vodenje dnevnih izplenov
- zagotavljanje tehničnega nadzora nad napravami
- zagotavljanje kvalitete in varnosti izdelkov, sledljivost izdelkov
- upošteva vse zahteve uveljavljenih standardov v podjetju (IFS, HACCP, ISO,…)
- izvaja predpise iz varstva pri delu in požarne varnosti ter predpise o higienskem minimumu
- opravlja druga dela, ki sovpadajo v njegov delokrog in skladno z navodili vodje
Pogoji
- zaželjeno poznavanje s področja živilstva in tehnologije
- končano srednješolsko izobraževanje smer živilska tehnologija
Kandidati naj pošljejo prijavo preko portala Deloglasnik.
Kaj vam ponujamo
- enoizmensko delo
Vrsta zaposlitve:
Določen čas, Nedoločen čas